Cu camera pe bord

Posted by

Trei zile de cand am cumparat camera, doua zile de cand o tin montata pe bord cand plec undeva. Atata a durat pana sa suprind live in trafic un accident destul de nasol.  Din pacate nu asta era scopul camerei montate pe bord, ca nu-mi doresc asfel de imagini senzationale, si cat mai putine accidente. Camera am pus-o sa ii dau pe youtube pe toti tampitzi care cred ca soseaua e a lor si fac tot felul de manervre pericoloase, incepand de la flash-urile cu farurile, si continuand cu multe alte tampenii care le vad zi de zi in trafic.

Filmuletul il veti vedea zilele astea ca inca nu tiu sa-l tai din bucata ce-a mare de o ora si ceva cat a durat drumul meu pana la tara. Mai multe comentarii o sa am de spus odata cu filmuletul, dar ca morala pot sa va spun ca asa se mai intampla cand nu semnalizam, desi nu stiu daca conta prea mult.

2 comments

  1. Simplu. A venit cu un docstation unde legi alimentare, usb, video, etc. Docstation-ul respectiv e cam cat un telefon mobil si sta perfect prins in suportul de gps/telefon care il am. CRADLE ii zice la chestia aia de tin camera in ea. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa pun suportul in alta pozitie ca si cum as tine telefonul in fatza.

Comments are closed.