Mi-am luat camera video

Posted by

Desi era in plan, mai demul, am gasit pana la urma un model care mi-a placut. Poate pentru faptul ca avea card de memorie dar si 8 giga memorie interna, poate si pentru forma ei sau pentru lentilele Schnider. Cert nu filmeaza HD, pana la urma nici tv-ul meu nu e hd, si nici filmele pro la care ma uit. Camera este un Samsung VP-MX20c si mi-a placut. Mai ales ca tv-ul meu e Samsung, umpc-ul e Samsung. Cred ca devin in curand fan Samsung.

Daca va pricepeti la camcordere lasati-mi un mesaj cu ce parere aveti de alegerea facuta. Eu cred ca pentru filmarile mele cu placa e indeajuns, si chiar si pentru poze 800×600 pare super ok. I-am luat si un card de 4Gb ca sa fiu sigur ca nu duc lipsa de spatiu, iar in rest caracteristicile ei tehnice nu-mi spun nimic, ca nu ma pricep la asa ceva.

P.S. Sa va asteptati la multe chesti video de acuma incolo.

One comment

  1. Nu ma pricep la camere, de aceea intreb. In viitorul apropiat vvreau sa-mi cumpar si eu o camera, numai asta mai imi lipseste din colectie, dar nu prea ma pricep. Sunt prea indiscret daca intreb la ce pret ai luat-o?

Comments are closed.