Cum a fost la ZaMaNi 2012

Posted by

 In primul rand, desi toata lumea sustine ca si anul trecut petrecerea s-a facut tot pe Matasari, doar eu imi aduc aminte de cu totul alta locatie si am cu totul alte amintiri de la petrecerea de anul trecut. (Dupa ce l-am sunat pe Rosioara, pentru ca amintirile mele legate de acel party il includeau si pe el, am aflat ca era ziua blogului sau ceva de genul, deci haotic si punct.)

Inainte de a-mi da cu parerea despre anumite idei, vreau sa mai spun si aici, inca o data, La multi ani! celor 3 sarbatoriti, Andra, Cristi si Toma.

Era cat pe ce sa nu ajung, avand in vedere ca am ceva probleme cu spatele de o saptamana si nu ma simteam prea bine, dar ma bucur ca am putut ajunge pentru ca, desi ma dusesem sa beau (cola – ca iau medicamente) si sa ma distrez, am invatat doua chestii interesante din discutiile la care am asistat (de fapt la una din discutii nici macar nu am asistat eu, am avut o ureche de personaj virtual in alta camera si s-a facut „upload” acasa, motiv pentru care cea de-a doua chestie invatata a venit via jumatatea cealalta a lui Haotik).

1. Sa nu judeci niciodata oamenii

Desi ma lupt din greu in fiecare zi cu judecati si prejudecati, ca incerc sa elimin chiar si din judecatile pe care le fac asupra mea in oglinda, uneori e foarte greu. Alaltaseara, dintr-o discutie, mi-am dat seama cat de usor putem gresi uneori, crezand ca stim noi mai bine de ce unii oameni fac anumite alegeri.

2.  Asigura-ti afacerea din timp

Daca eu abia acum, dupa 10 ani, am facut socotelile legate de banii care intra si ies din firma si ma gandeam ca asta e singurul pas pe care trebuie sa-l fac, ei bine, am mai invatat un lucru, ca dupa acest pas, in care stiu cheltuielile lunare si ce bani produc, mai trebuie sa imi asigur o marja de timp in care lucrurile pot merge prost sau foarte prost. Cu alte cuvinte, am invatat ca e bine sa am in cont cheltuielile pe urmatoarele 6 luni de zile, in felul asta voi avea o plasa de siguranta, in caz ca lucrurile merg mai prost o vreme.

Pana acum nu mi-am pus problema asta niciodata, pentru ca nu aveam niciodata bani in cont, nici macar 100 de lei, in plus, daca aveam vreo factura mai babana incasata, banii se duceau instant pe ultimul gadget aparut pe piata.

La final, va lansez o provocare si va invit sa ghiciti care este poza in care sunt eu in colectia de poze facute de catre Foto Union.

2 comments

Comments are closed.