Libris ofera cele mai mari reduceri din an cu ocazia Black Friday

Posted by

Libris Cei de la libraria online Libris pregatesc si ei o mare surpriza de Black Friday si, din cate am inteles, vor fi cele mai mari reduceri de preturi la carti de pana acum.

Chiar daca batalia mare se duce pentru produsele de tech, eu zic ca merita din plin sa profitati de ocazie si sa va orientati si spre cateva carti bune, care va lipsesc poate din biblioteca personala.

Asadar, cu ocazia Black Friday, toate cele 147.787 de titluri de carte vor face obiectul unor promotii incredibile. Dintre cele 147.787 de titluri, 22.565 sunt in limba romana si 125.224 sunt titluri in limba engleza. De asemenea, va exista si o promotie surpriza despre care nu va pot da mai multe detalii in momentul acesta.

Nu uitati si de provocarea lansata de cei de la Libris pe pagina lor de Facebook prin care va invita sa alegeti o carte si, cu putin noroc, ar putea fi a voastra, gratuit. Mai multe detalii aici.

libris_black_friday

Nu ramane decat sa urmariti site-ul libris.ro si sa asteptati data de 23 noiembrie ora 00:00 pentru a putea vedea despre ce este vorba.

One comment

  1. Foarte bine, abia astept ziua reducerilor. Trebuie sa comand cateva carti sa citesc ceva ca deja sunt foarte plictisit de computer. Multumesc, si daca tot mi-ai recomandat concursul de ce sa nu particip… o carticia gratuita nu strica.

Comments are closed.