Cum am ajuns eu in studio la Cronica Carcotasilor

Posted by

Foarte multi imi pun intrebarea asta. De cele mai multe ori este insotita de intrebari suplimentare de genul: Cat te-au platit? Ai o firma de casting? Cunosti pe cineva acolo?

Ei bine, am fost de 2 ori in sala la Cronica Carcotasilor, prima oara singur, a doua oara mi-am luat si sotia cu mine, stiind ca va fi o experienta interesanta.

Prima oara cand am ajuns la ei, se tinea editia aniversara de 10 ani si au invitat twitter-isti si facebook-isti in tribune. Cum am fereastra de la twittdeck deschisa mai mereu pe celalalt monitor, am zarit mesajul si am si sarit in sus: Vreau eu, vreau eu.

Astfel a ramas sa fiu contactat, si dupa ce s-au stabilit care sunt fanii, ni s-a dat o ora de intalnire la o gura de metrou foarte apropiata de studiourile Prima TV. Si astfel am ajuns prima oara in tribunele emisiunii. Tot atunci am cunoscut o persoana deosebita, Ioana, cu care m-am reintalnit si la ce-a de-a doua vizita in tribunele Cronicii.

Atunci am spus si eu si altii ca vrem sa mai revenim la emisiune dar au spus ca in general nu prea se poate, ca au firma de casting cu care lucreaza si ca e mai complicat.

Anul acesta cand au reinceput ciclul de emisiuni, sotia mi-a zis ca uite iar au adus in tribune oameni de pe Facebook. Am zis, asta este am ratat, ma gandeam ca doar la prima emisiune. Saptamana urmatoare povestea s-a repetat dar fiind intr-o perioada in care eram foarte ocupat la un proiect nu am observat nici de data asta invitatia adresata pe facebook. In plus eu stau mai mult pe twitter, nu pe facebook. Dar cand mi-am dat seama ca nu e vorba de o singura emisiune si ca e un ciclu de emisiuni in care au acces oameni de pe facebook in sala, m-am dus direct pe wall-ul Ioanei si i-am spus, la emisiunea urmatoare vreau sa vin neaparat. A fost putin deranjata ca a zis ca wall-ul ei e separat de locul de munca dar pana la urma am dat mail la adresa care era postata in contul de FB al Cronicii si astfel la cateva zile am primit invitatia si a trebuit sa confirm prezenta. M-a intrebat daca doresc sa mai vin cu cineva, i-am zis ca daca se poate da, si astfel am ajuns si cu sotia in emisiune.

Deci celor care m-au tot intrebat, cum am ajuns cat m-a costat sau cat am primit sa stau acolo cred ca deja au inteles ca m-am dus acolo pentru ca-s fan al emisiunii, nu mi-au dat nimic si nici nu cred ca m-as duce sa stau acolo 5 ore pentru 30-50 de lei sau cat o fi pentru cei care fac din asta un job.

Daca ma veti intreba daca ma duc si a treia oara? Hmm, nu stiu, in principiu nu, pentru ca e destul de obositor sa stai de la ora 4 pana la ora 10 seara pe o banca de lemn. Daca Ioana sau Huidu ma invita special pe mine, chiar si sa stau in tribune ca le place ce si cum scriu, atunci cu siguranta ca nu ii pot refuza.