Cum decoram o camera mica?

Posted by

Ideea nu e noua, inca ma chinui cu decoratul unei camere dupa ce prin vara sotia a scos tot din ea, a pus parchet, a zugravit si a fost reabilitata (nu termic, doar estetic). Dupa toata aceasta nebunie, nu am mai avut voie sa bag in interior birourile, dulapurile si acvariul. Cu chiu cu vai a acceptat sa primeasca temporar o parte din ele acolo.

Ideea e ca trebuie remobilata si asta trebuie facuta in asa fel incat sa impace si capra si varza. Adica ea vrea canapea, eu vreau un birou. La un moment dat gasisem pe internet ceva mobila care se transforma din canapea in birou si invers. Am zis ok, o fi mai scumpa, dar stii ca face toti banii. Cand am vazut pretul am zis, ok, trebuie sa caut alte idei. Adica pretul ajungea la cateva mii de euro.

Dupa aceasta tentativa, lucurile au ramas asa cum sunt, camera a ramas in curs de amenajare, iar eu am fost fericit ca inca nu trebuie sa gasesc alte locatii pentru birourile si acvariile mele.

Insa intrebarea ramane valabila. Cum poti amenja o camera mica, astfel incat sa fie placut sa stai in ea si sa nu dea impresia ca este foarte inghesuita.

Si daca aveti idei, articole de genul si asa mai departe, lasati un comentariu cu ele, ca as fi mai mult decat incantat sa va arat ce mi-a iesit dupa ce gasesc o idee buna.

One comment

  1. Fa-ti mobila la comanda. Eu asa am facut si sunt multumita. Mobilarii iti vor recomanda dimensiunile, culoarea ideale, plus idei de a face spatiul sa para mai mare. Precum ideea mobilarului meu, care a inlocuit o vitrina cu o oglinda.
    Succes!

Comments are closed.