Cum a fost la Open Connect #11, sezonul 2

Posted by

open_connect Desi cred ca am zis ca vreau sa ajung acolo inca de la primele editii, am tot amanat pana azi sa-mi fac simtita prezenta la acest eveniment. Am urmarit multe din sesiuni live, la altele doar partial inregistrari si azi mi-am luat inima in dinti, de fapt volanul masinii in maini si m-am dus la eveniment.

Asa cum am spus si acolo, simteam nevoia sa-mi incarc cumva bateriile si sa fac ceva nou. Pur si simplu vroiam sa fiu acolo, sa ascult niste oameni care isi prezinta afacerile lor, sa ma incarc cu energie si sa merg mai departe. Si, nu in ultimul rand, sa stau putin de vorba cu Dragos Roua, pentru ca intr-un fel ceea ce a facut el ani buni, imi doresc sa pot face si eu cat mai curand posibil. Adica sa calatoresc mult si sa reusesc sa pot lucra in timpul calatoriilor, astfel incat acestea sa dureze o perioda cat mai mare de timp.

Prezentarile au fost interesante, cel mai mult fiind atras de prezentarea lui Ciprian Negrut – Start Hub – Coorking space pentru IMM-uri si start-up-uri. Am inteles ca urmeaza deschiderea a doua hub-uri in Bucuresti si bineinteles ca i-am propus pe viitor sa aiba in vedere deschiderea unuia si la Ploiesti. Mai va aduceti aminte de ideea mea de a deschide unul in Ploiesti, da?

Mi-a facut placere sa o cunosc si pe Alina Burlacu, o tanara ploiesteanca, ce te poate ajuta sa iti gasesti cel mai bun mesaj care raspunde la intrebarea: „De ce tu si nu altul?„. Puteti gasi mai multe informatii despre ce face ea pe site-ul whi-experience.com. Daca vedeti ca apar in curand cu vreo idee nebuna, care sa demonstreze de ce sa fiu eu ales in campanii inaintea altora, si va place, sa fiti siguri ca a fost mana ei la mijloc. Si bineinteles, daca gasesc un asemenea mesaj, il folosesc si in campania de remarketing.

Printre cei prezenti la eveniment se numara si un fost amic de pe vremea cand aveam reteaua de cartier si care acum lucreaza foarte mult pe SEO si SEM. Am profitat de ocazie pentru a pune sub audit contul meu de AdWords si toate campaniile care se desfasoara in acest moment prin AdWords. De asemenea am discutat si de posibilitatea unei colaborari pentru a va oferi si voua astfel de servicii. O sa va spun mai multe despre el si ce ofera, mai tarziu, in cadrul unui alt articol separat.

Pe scurt, pentru ca nu vreau sa o lungesc mult, merita macar o data in viata sa participati la acest eveniment. Eu as participa mult mai des daca mi-ar permite programul, dar din pacate pozitionarea lui este foarte nefavorabila pentru mine. Cred ca ar fi fost mina de aur daca ar fi fost undeva pe la Victoriei sau pe langa Gara de Nord. Deci nu uita, in fiecare joi de la ora 9.30 esti asteptat la o cafea buna in Starbucks Mall Vitan unde poti cunoaste multi oameni interesanti si poti gasi multe oportunitati de afaceri. Mai multe despre toata nebunia asta pe care o face Dragos Roua, gasiti pe openconnect.ro.

Aaaa… si am plecat cu o idee care o sa va placa, daca gasesc in weekend putin timp sa o fac. Nu va zic nimic de ea, pentru ca vreau sa fie o surpriza.