Cum sa cresti un blog

Posted by

Blogul se creste asemenea unei plante, daca o uzi zilnic va creste mare si frumoasa. Exista tot felul de tips & tricks pentru a grabii cresterea unui blog. Lafel ca si la o planta, exista ingrasaminte care sa o ajute insa prea multe ingrasaminte si planta va murii. Cam asa si cu blogul, prea multa atentie pe „ingrasaminte” si uitarea sa punem zilnic „apa” adica continut, poate duce la moartea lui.  Asa cum o planta daca ne ingrijim de ea creste mare si frumoasa in timp usor usor, tot asa si un blog creste usor usor, viguros si sanatos, cu rabdare.

Eu am facut de 2 ori greseala sa grabesc lucurile, odata cand mi-a murit bonsaiul, in cazul plantelor, si a doua oara in cazul myfastblog cand desi am obtinut un google page rank  3 am suferit alte pierderi din cauza asta, ducand in final spre un blog host aproape mort.

Deci sfatul meu e ca in cresterea unui blog e mai important sa il „uzi” zilnic. Sunt numeroase cazuri cand oameni care nu au stiut de seo, nu au stiut nu stiu cate cunostinte tehnice au avut succes mult mai mare si implicit au ajuns in jumatate de an la un castig de 3000$ lunar cu blogul lor.

Oricate carti ai citi despre plante si oricat ai incerca, planga va creste tot in ritmul ei, si orice incercari de a grabii cresterea poate avea rezultate dezastruase.

2 comments

  1. Pai tocmai ca nu e nici o schema, iti atrage atentia ca o crestere sanatoasa este cea normala, poti folosi toata tehnologia din lume ca sa cresti un stejar el tot in 100 de ani creste. Ai prins tu ideea.

Comments are closed.