Cum scapi de invitatiile la evenimente pe Facebook?

Posted by

As spune ca nu scapi tocmai usor de toate, sau nu stiu eu cum sa dau disable la toate. Sincer s-ar putea sa nu vreau totusi acest lucru si daca il doresc e doar din cauza tonelor de invitatii pe care le primeam. Dar acest lucru se poate rezolva usor, si pe masura ce primesti mai multe invitatii scapi de toti cei care te spameaza cu evenimente fara sa aiba habar nimic despre tine.

Si ca sa intelegeti mai bine am luat cazul de mai jos:

facebook_events_remove_1

Nu stiu cine e, din seria sa dam accept la oricine, sau poate i-am dat eu Add ca e tanara, blonda si frumoasa, oricum nu conteaza asta conteaza ca au inceput sa vina invitatile, una cate una, probabil ca mai gaseam cateva si prin trash. Deci daca ai 10-20 astfel de prieteni devine cam stresanta partea cu evenimente de la facebook, asa ca incet incet i-am blocat. Cum faci asta?

Pai in mail ai un buton: Remove from my events iar dupa ce apesi pe el si ajungi in pagina evenimentului de pe facebook poti sa bifezi o optiune si mai interesanta.

facebook_events_remove_2

Adica optiunea de mai jos: Ignore invite from X si cu asta ai scapat definitiv de invitatiile oferite de respectivul. Ramaneti si prieteni, nu mai esti stresat de invitatile pe care ti le trimite, toata lumea e fericita si poate iese si cu tine la un suc.

Si uite asa scap eu usor usor de miile de invitatii care vin pe mail de la Facebook si cu care nu am eu nici o treaba. Nu vreau sa scot optiunea de invite de pe facebook (nici nu stiu daca se poate) ca poate ma invita vre-un influencer la un party si cum as putea sa refuz asa invitatie. Deci nu ignor tot doar ce devine cu adevarat deranjant.

Imi cer scuze de domnisoara de mai sus, dar na imi trebuia si mie material de lucru pentru articol si desi pastrasem vreo 3 persoane, tu aveai mailurile cele mai multe asa ca ai castigat.

One comment

Comments are closed.