Rezultatele campaniei „Noi vrem presa online de calitate”

Posted by

In varianta scurta as spune ca rezultatele au fost ZERO. Asta ca sa fie multumit si Vali si altii care vorbesc doar de greselile care s-au facut in aceasta campanie. Mi-e mi-e greu sa recunosc ca au fost zero rezultatele cata vreme foaia cu un colt dupt inca atarna la scara blocului meu. Mi-e greu sa cred ca din 200 de scarii de bloc doar la mine a ramas lipit anuntul minune atat de criticat.

Am avut multe dezamagiri in campanie, multe tensiuni, multe discutii. Si un pariu pe care l-am pierdut. O sa ii invit pe cei care critica sa faca ei o campanie cu rezultate mai bune, sa vedem se baga vreunu?

Si acum rezutatele sau lipsa lor mai bine:

Macar 40 unici pe zi tot i-am putut gasii si numara, nu e mult dar insemana 1200 de unici pe luna. Asta insemana o crestere de aproximativ 5-10%.  Ca se vroia in campania asta 600% e alta problema.

Ce am facut rau si ce am facut bine in campania asta o sa las pe altii sa spuna. Dupa „succesul” pe care l-a avut  probabil ca nu am facut nimic bine in ea. Nu e insa prima campanie la care nu obtin rezultate si din fiecare incercare am invatat cate ceva.

Si da am de dat 3 metri de bere la urmatorul blogmeet. Nu la cel de sambata la urmatorul ca trebuie sa iau si eu salariu ca sa pot sa fac atata cinste cu bere.

6 comments

 1. iti imprumut niste brasoveni descurcareti sa te ajute? glumesc.
  data viitoare va merge mai bine, mult mai bine. keep up the good work!

 2. @Marius Nu cred ca v-a exista data viitoare. Si nici nu sti cata dreptate ai, daca mai imi vin idei dastea marete vin si le prezint la Emanuel ca or sa iasa de 1000 de ori mai bine la Brasov. Asa ca daca aveti vre-un ziar online de sustinut pe acolo vorbim.

 3. E Manuel. Acum nu subestima sau supraaprecia un oras sau altul ca nu-i cazul.
  Mai sus m-am referit la alte evenimente, nu cel legat de presa.

 4. Recunosc faptul ca nu ma pricep la marketing, dar, in ciuda faptului ca rezultatele au fost 0, cred ca se pot trage niste concluzii, se pot face niste modificari si try again.

  Winners never quit and quitters never win.

 5. Presa online de calitate ? N-ai sa vezi. Atat timp cat se cere numai trafic, calitatea nu conteaza.

Comments are closed.