Cum tratezi trollerii si haterii care comenteaza pe blog

Posted by

1. Cata vreme nu folosesc un limbaj deranjat ii tratezi cu bun simt. Daca au un limbaj neadecvat pur si simplu dai ca spam comentariul. E atat de simplu.

2. Incearca sa vii cu argumente care sa le arate ca se inseala, daca e loc de discutie s-ar putea sa isi dea seama ca gresesc.

3. Nu edita comentariile lor, s-ar putea sa te coste mult o astfel de atitudine. De exemplu cineva incearca sa ma prinda acuma pe picior gresit, asa ca posteaza de pe diferite ip-uri asteptand sa ii sterg  comentariul sau sa il modific. Nu o fac. Ma joc in continuare cu el, ii raspund politicos si il manipulez fara sa isi dea seama.

4. Determina clar daca e hater sau troll, e foarte important asta, in timp ce haterii trebuie sa ii respecti troli nu au nici o valoare sau cel putin eu nu am gasit vreuna la ei.

5. Cand IGNORI pe cineva doare cel mai tare. Asa ca atunci cand nu primeste atentia cuvenita moare de ciuda. E bine totusi daca vrei sa iti pastrezi hateri sa le dai din cand in cand putina atentie, eu le dedic uneori cate un articol ca sa se bucure totusi ca sunt bagati in seama.

8 comments

 1. Tu sti ca ai patit-o pe propria piele aia cu editat comentariul :)) Toata lumea ramane socata cand povestesc in offline de metodele mele de a educa haterul.

 2. Nu cred că mi-ai înțeles întrebarea sau nu am fost eu destul de clar în exprimare.

  Ideea era că tu faci tocmai invers față de ce scrii aici. E o nouă atitudine sau doar o lecție pentru alții?

 3. O lectie pentru alti, metodele mele sunt mai neortodoxe, dar uite ce frumos vorbesti acum. Pareai baiat bun si am zis ca e pacat sa nu fac putina reeducare 🙂

 4. Nu cred că la mine e problema. Eu accept orice comentariu (înafară de extreme absolute, gen înjurături fără motiv). Blogul meu este deschis oricui vrea să îl citească, comenteze sau adauge un articol. Și așa va fi mereu! Pe cuvânt! 🙂

 5. nu vreau sa par troll, dar… am vazut ca esti implicat in multe… si.. am si eu o intrebare

  How do magnets work?

 6. Nu inteleg intrebarea sau nu stiu ce ar trebuii sa pun in locul punctelor, sa pun scandaluri, sa pun proiecte, sa pun fapte bune????

  Daca esti mai explicit o sa iti pot raspunde.

 7. @Dragos subtil, dar cu inteles! Explica-i omului ce ai zis ca sa ne poata raspunde. E pacat sa pui fitilul si sa nu-i dai foc!

  Parerea mea! 🙂

Comments are closed.