Cupoane AdWords – 3 la zece mii

Posted by

Ieri am primit si eu un cupon Adwords de 280 de ron, nu e primul astfel de plic care vine de la Google dar de data asta am decis sa il folosesc. Tin sa cred ca a fost o campanie destul de mare a celor de la Google Romania avand in vedere ca s-au umplut siteurile de anunturi cu cupoane de 280 de ron. Uni le dau gratis alti incearca sa stoarca ceva de pe unde poate. Ideea e ca sunt cupoane pe piata in momentul asta fara numar, si utilizatorii in loc sa le foloseasca sa isi dezvolte propria afacere nu fac alceva decat sa incerce sa scape de ele.

Pacat, 50 de euro nu e de ici de colea pentru reclama in reteaua Google. Tin sa cred ca toti cei care au primit acest bonus sunt clienti Adsense, si chiar daca probabil or fi cativa care folosesc Adwords majoritatea sigur nu stiu cu ce se mananca. Din pacate nu se gandesc ca pe termen scurt acel cupon le poate aduce ceva banuti in Adsense si ceva mai multi banuti in Adsense pe termen lung daca siteul la care fac reclama e de calitate.

Eu am decis sa folosesc cuponul, macar de teste sa imi aduc aminte cum se foloseste Adwords. L-am mai folosit pe vremuri dar acum sper sa am ceva mai multa experienta legata de acest domeniu.

2 comments

  1. Ideea este să te ” agaţe ” în continuare şi cred că va ţine. Atâta timp cât se văd anumite rezultate înseamnă că o investiţie viitoare nu e de prisos.

  2. Eu consider ca pentru a folosi cecul adwords si a scoate si un profit de pe urma lui ai nevoie de un site de calitate care ofera servicii.

    Daca ai un site pe care userii revin si pleaca , unii dau clickuri , dar nu ai ceva care sa vinzi… nu are nici un rost asa ca mai bine il vinzi.

    Daca ai un site de vanzari , un magazin online sau un portofoliu de pe care oferi anumite servicii atunci ar putea iesi un profit frumusel.

Comments are closed.