Curs de inteligenta financiara, Ploiesti, 7 septembrie

Posted by

inteligenta_financiara Cred ca un astfel de curs de inteligenta financiara ar trebui facut de fiecare roman, nu doar de catre antreprenori, pentru ca acum cativa ani am fost in situatia de a spune ca nu imi mai ajung banii si ca nu ma mai pot descurca, iar acum pot spune ca ma pot descurca bine cu jumatate sau chiar si cu un sfert din banii pe care ii castigam atunci. Si totul, in aceasta situatie, tine de educatia financiara a fiecaruia.

Revenind la anuntul din titlu, pe 7 septembrie puteti participa la un curs introductiv de inteligenta financiara. Acesta se desfasoara la adresa: Bulevardul Independentei, Nr. 28, Ploiesti, incepand cu ora 10.00. Participarea este gratuita si sunt doar 50 de locuri disponibile.

Cateva detalii legate de acest curs introductiv si ce puteti afla in cadrul cursului:

  • Ce este Inteligenta Financiara?
  • Beneficiile Inteligentei Financiare
  • Subiecte fierbinti ale finantelor personale
  • SECRETUL domeniului financiar
  • Exercitii practice

In principiu, ne vedem acolo mai mult ca sigur, eu mi-am pus deja in calendar evenimentul si am inteles ca au cateva invitatii puse deoparte si pentru alti bloggeri din Prahova. Asa ca, daca doriti sa participati, nu ezitati sa ma contactati pe adresa mea de e-mail si se rezolva.

Saptamana viitoare am sa va povestesc despre cateva lucruri pe care le-am invatat si le-am aplicat de-a lungul timpului in aceasta directie. De asemenea, va reamintesc si de articolul despre planificare financiara scris in urma cu ceva vreme, care este inca valabil si merita citit.

Sa-mi lasati un comentariu daca vi se pare o idee buna acest curs si bineinteles mai ales daca ne vedem pe 7 septembrie.

5 comments

Comments are closed.