De ce ai da like unei banci?

Posted by

UniCreditTiracBank Prima oara cand m-am intalnit cu fetele de la UniCredit Tiriac Bank, le-am spus direct „Mie nu-mi plac bancile!” si una din ele m-a certat imediat: „Cum adica nu-ti plac bancile? Poti sa spui ca nu iti place o persoana dintr-o banca, Domnul X de la banca Y, dar nu poti sa spui ca nu iti place o banca„. Culmea e ca daca stau sa ma gandesc la oamenii din banci, imi vin in minte doar oameni faini, Dan Nemes, Robert Zainescu si multi altii.

Zilele trecute am primit un cadou fain de la ei, o moneda, chiar suflata cu aur. Sper eu ca nu trebuie sa o dau inapoi, sau macar sa nu-mi puna dobanda la ea. Acum sincer vorbind, cat de mare poate sa fie dobanda pentru o singura moneda, ca doar nu e un sac cu bani?

Revenind la moneda, imi place. Daca era cu 23 mai (ziua mea de nastere) si nu cu 25, eram in extaz total. In afara de asta, mi-a placut ca nu e un cadou obisnuit, nu e ceva ce poti cumpara de la orice magazin. Putea sa fie si din plastic, faptul ca a exista un numar limitat, cam 50.000 de bucati, din ce am studiat eu pe internet, face sa fie un cadou deosebit.

O surpriza si mai mare a fost cand am aflat de la Cristi de implicarea lor in proiectul „Lumina pentru Ursici”. Eu nu am mai apucat sa va scriu despre acest proiect, fiind prins in valtoarea altor evenimente. Va spun acum pe scurt. Ursici este o asezare din judetul Hunedoara, la 450 de km de Bucuresti, care nu are parte inca de curent electric. Sau nu avea parte, pana la implicarea celor de la UniCredit Tiriac Bank.

Pe scurt, erau necesare cateva panouri solare pentru cele 15 gospodarii aflate in localitatea Ursici. Panouri care sa aduca un strop de civilizatie in curtea acestor oameni.  Un proiect demarat de catre cei de la Asociatia Free Miorita.

Cei de la UniCredit Tiriac Bank au hotarat sa suporte ei costurile celor 15 panouri solare, iar asta este inca un motiv pentru a le da like. Si as mai adauga aici inca o chestie faina, angajatii banci vor merge la Ursici pentru a lucra la implementarea proiectului. Cred ca nu ar strica sa ia si o mana de bloggeri voluntari cu ei. Eu unul as fi interesat, daca nu se suprapune cu planurile mele de calatorie.

Asa ca, la final, inainte sa ma mai laud o data cu moneda primita, te invit si pe tine, cititorule, sa dai like paginii lor de facebook. Eu zic ca merita.

The_Official_UEFA_Champions_League_Match_Coin

2 comments

 1. Am citit despre initiativa,tirziu ce e drept 🙁 Am citit si despre „rezolvarea”problemei :felicitari bancii !
  Mai degraba va felicit pe voi insa pentru actiuni de gen,actiuni indreptate direct spre „consumator” 🙂
  Ca locuitorii zonei nu sint sau n-o sa fie poate niciodata clientii unei banci,poate accidental:card pensie/alocatie ,asta e alta mincare de peste 🙁

  Like_ul meu n-o sa_l aiba insa chiar daca sint clientul(fortuit) lor de vreo 15 ani :(( …(experiente neplacute si naucitoare) …
  O alta banca insa l-ar avea insa ….Dar nu e cazul sa-i dau numele si motivele aici 😛
  Comunitatea aceea trebuia insa ajutata si cine sa o faca daca nu cei care POT ?
  Ca scopul este strict mercantil si de PR ? Si asta e o alta discutie 🙂

Comments are closed.