DailyDeals invita blogosfera prahoveana la concurs

Posted by

daily dealsIn timp ce noi am discutat aseara 4 ore sa gasim solutii si idei despre cum sa dezvoltam o comunitate de bloggeri in prahova alti se pare ca munceau si deja erau pe treaba. Ironia a facut sa aflu de concurs dupa ce m-am intors de la blogmeet desi concursul a inceput pe 20 Ianuarie defapt.

Mi-a placut mesajul lor cu ploiestiul are nevoie de electrosocuri, zici ca sunt textele scrise de Vali, si desi premiile sunt cam mici, eu zic ca e bine pentru inceputul anului. Asa ca puneti mana pe  „stiloul de aur al internetului” adica pe blog, si scrieti despre cel mai frumos loc din Ploiesti care v-a trezeste amintiri deosebite si pe care ploiestenii l-au uitat.

Ce castigi? Ai sansa sa fi mai tare ca mine si sa fi numit cu acte in regula lider de seama al blogosPherei. Exista si locurile 2 si 3. Aluia de castiga locul 1 ii mai dau si eu un premiu, un interviu cu ce intrebari vrea el despre mine si despre viata mea.

Deci sa recapitulam care sunt darurile pe care le primesti daca castigi acest concurs? Pai pe langa tricou si recunoasterea celor de al dailydeals primesti si ceva linkuri de la mine catre blogul tau, probabil si altii din blogosfera te vor numi pe blogurile lor cu link catre tine, asta insemana mai multa vizibilitate pentru blogul tau si un moment in care poti incepe cu dreptul cariera ta de blogger amator.

Daca nu ai inca un blog, iti poti face in 2 minute unu pe www.i3.ro si incepe sa scrii pe el. De ce ai face asta? Pentru ca urmeaza anul acesta tot felul de concursuri pentru blogosfera si probabil vei avea multe de castigat atat ca premii cat si ca experienta despre ce inseamna bloggingul si in general afacerile online.

Aaaa… am uitat sa va zic de pagina oficiala a concursului, uite-o aici.

P.S. Eu nu particip, asa ca aveti toate sansele sa castigati. Si sa stiti ca nu ma supar daca puneti link si catre mine in articol.

4 comments

Comments are closed.