De ce acest blog?

Posted by

In primul rand, pentru a-mi reaminti mie lucrurile importante pe care vreau sa le fac in viata. Si acestea se vad clar, inca de la intrarea in site, formand cele 7 categorii ale blogului. Nici ordinea lor nu este absolut intamplatoare. Cel mai mult imi place sa contruiesc, motiv pentru care aceasta categorie am asezat-o la loc de cinste, pe prima pozitie. Imi place de asemenea sa calatoresc, motiv pentru care aceasta categorie se afla pe cea de-a doua pozitie. Restul sunt oarecum pe acelasi nivel si nu-s inca foarte hotarat in privinta ordinii lor.

In al doilea rand, pentru ca atunci cand m-am apucat de scris pe un blog, in urma cu aproape 7 ani, am facut-o din pasiune; si in acest blog vreau sa pun de 100 de ori mai multa pasiune decat am facut-o in trecut. Este un blog scris din pasiune si despre pasiune.

In al treilea rand, pentru ca am considerat mereu ca am lucruri interesante de spus si am vazut regretul multora cand am anuntat ca nu mai scriu. Este ceea ce cred eu, asa cum cred ca oricine din lumea asta poate avea lucruri foarte interesante de spus, indiferent de modul in care o face sau de calitatea scriiturii.

Este un blog mai altfel, in care voi incerca sa schitez o parte din drumul meu prin lume, despre lucrurile pe care le fac, despre invatamintele pe care le capat din greseli sau din diferite intamplari si mai ales despre momentele de fericire si bucurie pe care le traiesc, stari pe care vreau sa le impartasesc si celorlalti, cititorilor.

Cineva ma intreba zilele trecute de ce nu am si o categorie despre fericire. I-am explicat clar ca pentru mine fericirea este strans legata de cele 7 categorii de mai sus. Sunt lucrurile care ma fac pe mine fericit, pentru fiecare din noi ar putea fi altele sau doar o parte din cele enumerate mai sus. Dar acest blog este despre mine si sper eu sa va placa ceea ce incerc sa construiesc aici.

One comment

  1. Un blog la fel de interesant ca Haotik. Iti doresc multa bafta si sa adaugi continut de calitate, asa cum o faci si acum.

Comments are closed.