De ce e asa de important daca un site pus la status e sau nu al meu?

Posted by

Din cate se stie, am obiceiurl sa imi fac reclama prin statusul de la mesenger. Cand nu am ce pune, pun reclama mai veche, dar in 99% din timp am grija sa fie un link acolo. Ceva nou interesant sau ceva mai vechi.

Azi dimineata un coleg de munca ma rugat sa pun la status unu din siteurile create de el, sincer nici nu stiu daca e sau nu al lui, si nici nu ma intereseaza. Avand in vedere ca siteul arata bine, si are o idee interesanta in el, l-am pus in status. S-au gasit 1000 de curiosi sa ma intrebe daca mi-am deschis afaceri cu hosting, sau daca firma e a mea. Nu mi-am dat seama exact la care firma se refera dar in principiu cred ca era nevoie de un IQ extraordinar ca sa iti dai seama ca nu e domeniu meu, ca nu promoveaza firma mea, si ca nu am nici o treaba cu siteul respectiv. In plus designul era total diferit de stilul siteurilor mele, stil neprofesional dar care am de gand sa il pastrez chiar daca urmeaza sa fie inbunatatit.

Un alt idiot, caruia ii raspund la intrebare daca siteul e al meu cu intrebarea conteaza, ma intreaba daca hostez si siteuri ilegale. Pe astia i-as calca cu masina mai rau ca pe tigani (si nu, nu sunt rasist, am mare respect pentru oameni ca Medelin Voicu de exemplu). Revenind la idiotul de mai sus, ii explic frumos ca nu am chef de declaratii pe la politie in care sa explic in ce fel l-am cunoscut si ce relatii am avut cu el si ca ii voi da ignore. Inainte sa apuc sa apas efectiv butonul de Ignore, a apucat sa o dea la intors ca se interesa pentru nu stiu ce prieten de al lui. Nu ma intereseaza sincer daca vrea bunica sa isi vanda chilotii pe „e-bai” dar as fi foarte fericit sa nu mai ma intrebati nimic de afaceri ilegale.