De unde cumpar Yeni Japonezi?

Posted by

 Vazand la toate bancile afisat cursul de schimb pentru yeni japonezi, am facut aroganta sa caut si unde e cel mai mic curs pentru a ma duce sa cumpar yeni. Am ales Banca Transilvania, pentru ca avea cel mai bun curs. Asa am aflat ca nu au la sucursala unde am fost, dar ca nu voi gasi nici la alte sucursale.

Dupa ce m-am lamurit ca nu gasesc la nicio sucursala BT de schimbat lei in yeni, am aflat ca aceeasi problema o au si celelalte banci. Singura varianta pe care am gasit-o pana acum este sa scot de la bancomatele din aeroport (Narita), dar parca nu ma simt prea confortabil sa nu am ceva bani in buzunar la aterizare. De asemenea, am inteles ca nu sunt prea deschisi la schimbat nici euro, nici USD si am auzit cum un amic mai indepartat a alergat pe la 10 banci pana i-au acceptat dolari la schimb.

Deocamdata nu pot sa ii admir decat in poze si sa sper ca voi gasi de cumparat prin zona, asta insemnand nu neaparat Romania.

Deci are cineva idee de unde cumpar yeni japonezi?

UPDATE: Azi eram prin centru si am zis, hai sa intreb asa la misto la o casa de schimb daca au Yeni. E drept am ales cea mai mare casa de schimb valutar din centru Ploiestiului unde stiu ca in general au scorurile cam nesimtite, dar raspunsul a fost destul de socant. AVEM. Era un curs de 0.064, putin cam mare dar parca nu mai sunt atat de panicat in aceasta problema si mai trebuie sa mai incerc pe la banci.

UPDATE2: In cele din urma am facut comanda la BCR si mi-au adus in 2 zile.

12 comments

 1. Drum bun! Sa ne aduci si noua putin din renumitul lor ceai. Si sa faci poze.
  Japonezii vad ca au pana si banii diferiti, parca ar fi ingalbeniti de vreme. 😉

  1. As dori sa cumpar yeni japonezi cu lei sau Euro….

   Va rog contactati-ma 07224****** -Multumesc

 2. Ne poti impartasi secretul? Voi pleca in Japonia in Aprilie si as prefera sa am cash in buzunar, nu doar cardul.
  Multumesc!

 3. Buna Anne, te duci la BCR si dai o comanda si in cateva zile ti-i aduce. Daca ai noroc, poate gasesti chiar si pe moment.

Comments are closed.