Transport Urban si Mersul Trenurilor powered by Vodafone

Posted by

Incepand de ieri, aplicatiile Transport Urban si Mersul Trenurilor au o noua versiune powered by Vodafone. Tocmai ma pregateam sa va spun ca eu folosesc destul de des ambele aplicatii, cand am zis sa ma uit putin la ele si astfel am observat ca, in loc de Mersul Trenurilor, foloseam aplicatia Feroviar. Oricum, avand in vedere ca am avut ceva probleme cu cea din urma, sunt mai mult decat bucuros sa incerc Mersul Trenurilor sa vad daca are mai putine probleme decat „sora” ei.

Aplicatia Transport Urban o folosesc mai des in ultima perioada de cand mi-am luat abonament pe toate traseele la RATB si atunci incerc sa evit metroul daca nu e necesar, sau daca nu ma deplasez la o ora de varf cand autobuzele stau blocate in trafic. Ma ajuta sa vad ce trasee exista si pe unde trebuie sa ajung la diverse destinatii in Bucuresti.

De asemenea, cu aplicatia Transport Urban ai posibilitatea de a-ti cumpara un abonament pe intreaga zi la RATB, banii fiind luati direct de pe cartele, in cazul unei cartele reincarcabile, sau de pe factura lunara in cazul abonamentului. Pe langa hartile cu mijloacele de transport din Bucuresti si Iasi, cei ce intretin aplicatia au in vedere extinderea hartilor si in alte orase cum ar fi Brasov, Timisioara, Constanta si Cluj-Napoca. Nu am idee cand o sa avem disponibile in aplicatie si hartile pentru orasul Ploiesti.

Aplicatia Mersul Trenurilor, desi imi este foarte utila, nu o mai folosesc chiar atat de des, pentru ca in general am cam invatat care sunt orele la care am trenuri spre Ploiesti (viata de navetist), dar cand intarzii pe la diverse evenimente si plec cu trenurile mai de noapte, ma ajuta foarte mult; mai mult sa imi confirme ca inca mai circula trenul x la ora pe care o stiam.

Oricat de des sau de rar le-as folosi, cred ca sunt aplicatii pe care e musai sa le ai pe fiecare tableta instalata. Ma rog, acum daca nu ai mers in viata ta cu trenul si nici nu ai calcat vreodata in Bucuresti sau Iasi, s-ar putea ca totusi aceste aplicatii sa nu iti fie de folos. Dar ma indoiesc ca cititorii mei au astfel de fite si sigur am mers macar din cand in cand cu trenul.

One comment

Comments are closed.