De unde stiu ca te iubesc?

Posted by

Pentru ca stiu ca daca as pierde totul, casa, banii, toate cele avute, dar ai ramane alaturi de mine, as fi in continuare fericit. Pentru ca in oricare scenariu pesimist care imi trece prin cap, esti alaturi de mine.

Pentru ca atunci cand ma uit la un film cu doi indragostiti care ajung la adanci batraneti, ma gandesc la tine.

Pentru ca orice directie ar lua viata, exista intotdeauna speranta ca esti si tu alaturi de mine.

Pentru ca stiu ca ori de cate ori incerc sa imi imaginez viata fara tine, totul se transforma intr-un cosmar, in cel mai negru cosmar al meu, ala in care viata insasi nu mai capata sens si din care nu mai poti iesi niciodata.

Pentru ca de cate ori ma gandesc ce s-ar intampla daca ai fi grav bolnava, imi vine in minte gandul ca ti-as fi mereu alaturi si as avea grija de tine.

Pentru ca de multe ori, in aventurile mele nebune, am intotdeauna aceeasi frica, daca ti se intampla tie ceva. Visul meu de a vedea lumea poate aduce cu el multe pericole, boli straine de locul in care ne-am nascut, animale periculoase si multe, multe alte pericole pe care nu le putem prevedea. Si stiu ca daca s-ar intampla ceva, nu mi-as putea ierta niciodata asta, as considera mereu ca e vina mea, pentru ca mi-a placut sa vad lumea si nu stiu cum as trece peste asta.

De asta stiu ca te iubesc, pentru ca tu esti fericirea mea, iar restul, toate acele nebunesti hobby-uri pe care le am, sunt doar momente de bucurie, momente pe care vreau sa le impart cu tine, de aceea te-am pus cu forta pe placa de snowboard, de aceea te-am tras dupa mine in cel mai inalt rollercoaster din lume, si tot de aceea am insistat sa mergem in locurile in care am ajuns intai singur cu diverse ocazii.

M-ai intrebat mereu de unde stiu ca te mai iubesc…. si, desi aveam mereu raspunsul de mai sus in cap, nu am stiut niciodata cum sa-l exprim, cum sa te fac sa intelegi ca e ceva ce ma intreb si eu din cand in cand si nicio clipa, niciodata nu a existat vreo urma de indoiala ca raspunsul ar fi altul decat acela ca inca te mai iubesc.

te_iubesc

P.S. Din istoricul Google Drive am vazut ca textul a ajuns acolo, intr-un folder bine ascuns, pe 25 octombrie, dar stiu ca initial il scrisesem intr-un fisier .txt si a stat destul de multa vreme ascuns pe la mine prin laptop. Cred ca undeva prin august-septembrie a fost scris. A fost o promisiune ca se va publica astazi de ziua ei. Tot azi se fac 15 ani de cand suntem impreuna. La multi ani!

Te iubesc cat e Oltul de mare si blogul acesta de lung!

7 comments

  1. Sunt sigura ca ea stie tot ceea ce tu ai spus aici doar ca, simte nevoia sa mai si auda din cind in cind.
    Un ‘La multi ani’ cit se poate de sincer si … plecaciuni in fata ta Domnule pentru ca existi ‘altfel’ in marea masa…

  2. Nu stiu ce sa spun despre noua imagine a Vodafone. Apropo, vad ca te-ai apucat sa scrii din ce in ce mai des pe blog, asa si trebuie.

  3. Nu are legatura cu Vodafone art, si nici nu pricep prea bine daca e sau nu satira in „vad ca te-ai apucat sa scrii din ce in ce mai des pe blog, asa si trebuie.”

  4. Dragos, felicitari, si la cat mai multi ani impreuna. Apropo, vezi ca blogul asta e foarte „lung”. Ce sa mai spun decat un sincer LA MULTI ANI!

Comments are closed.