Un nou inceput, o noua speranta de mai bine

Posted by

„Orice sfarsit poarta in el germenele unui nou inceput. Si orice nou inceput inseamna o noua speranta de mai bine” – asa imi aduc eu aminte ca scria in una din cartile mele preferate – „I Ching – Cartea transformarilor”.

Asadar, mi-am facut si eu blog. Alt blog. Un blog nou si a carui denumire nu-mi place. Dar asa s-ar zice ca arata lucrurile mai profesional, folosind un nume care nu ma deranjeaza, dar care nici nu m-a entuziasmat vreodata. Oricum, probabil daca ii intrebi pe restul, majoritatea vor spune ca Dragos Schiopu suna mult mai bine decat Haotik, mai ales scris cu k la final, o idee care dadea intr-un fel unicitate, atat mie, cat si personajului creat de-a lungul timpului.

Deci, iata-ma aici, la capatul drumului, privind in fata si urmarind muntii care se intrevad in departare. E un drum pe care am mai mers in trecut, un drum pe care imi facea placere sa-l strabat. Un drum care mi-a adus multe placeri si bucurii, dar si multe suparari.

Probabil o sa ma intrebati de ce fac asta, de ce din nou, de ce iar blog. Si o sa va spun sincer ca nu stiu sa va raspund. Si ca probabil este o decizie proasta, foarte proasta, si sunt in continuare suparat, pe mine, pe viata, pe anumiti oameni din online. Dar nu despre asta vreau sa va povestesc aici. De fapt nici nu stiu prea bine despre ce vreau sa va povestesc, pentru ca asa cum zice Maximilian in melodia Zbor cu parapanta, „melodia asta este despre mine”. Asa ca am sa va „cant”, din cand in cand, aici pe blog, folosind arta cuvintelor frumoase si pasiunea omului care isi traieste viata.

Deci… da, blogul acesta este despre mine. De aceea si categoriile alese sunt putin mai altfel, diferite de cele cu care v-ati obisnuit pana acum. Poate cu timpul se vor mai adauga si altele dar deocamdata sunt doar un om si obisnuiesc sa Zambesc, sa Visez, sa Construiesc, sa Calatoresc, sa Meditez si, nu in ultimul rand, sa Traiesc.

6 comments

  1. Duduie, bine ai revenit. 🙂 Lasa gurile rele sa suga ce vor ele.

  2. Am umblat și eu puțin prin fostul tău blog acum ceva timp și când am dat de ăsta mi se părea ceva cunoscut la el, dacă nu intrat in postarea asta, nu-mi dădeam seama că ești Haotik.

    Și eu sunt la al doilea blog, am crezut la început că este o greșeală dar n-a fost. Mult succes, orice nou început este mai bun.

  3. Am pastrat unele elemente care imi placeau foarte mult in partea cealalta. Logo-ul care reprezinta un omulet mereu cu bratele deschise, si ceea ce inainte puneam ca o simpla poza acum e featured image. Ma bucur ca iti place.

Comments are closed.