DENT ESTET deschide o noua clinica stomatologica in Ploiesti. Castiga 5 vouchere ce constau intr-o sedinta completa de profilaxie Bright&White si un tratament profesional de albire!

Posted by

Am participat ieri la deschiderea uneia dintre cele mai noi si mai moderne clinici stomatologice din Ploiesti. Parte a grupului Medlife (da, compania aceea la care am avut eu actiuni si le-am vandut, dar nu-i tarziu sa recumpar iar – pentru cei care urmaresc canalul meu de youtube cu investitii) si va spun sincer ca eram curios ce mai e nou si ce tehnologii mai sunt folosite in acest domeniu medical.

Cateva date, pe scurt:

  • Cu ajutorul clinicii deschise la Ploiesti, DENT ESTET ajunge la un portofoliu de 12 clinici stomatologice in 5 mari orase din tara.
  • Prin intermediul celor 10 cabinete moderne destinate adultilor si copiilor, clinica pune la dispozitie servicii integrate de medicina dentara.
  • Cele 10 cabinete sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie.
  • DENT ESTET extinde si in Ploiesti parteneriatul pe care il are cu Asociatia Magic, in cadrul programului MagicHELP. Astfel, anumiti copii care provin din medii defavorizate vor avea parte de tratamente dentale gratuite.

Desi trecem printr-o perioada dificila, in care deschiderea de noi clinici stomatologice mi se pare un act de curaj, mai ales acum ca suntem in plin valul 4, se pare ca familia Taban a decis sa mearga mai departe, iar mie, trebuie sa recunosc, imi plac antreprenorii curajosi.

După un 2020 cu restricții, în care ne-am concentrat să oferim pacienților condiții depline de siguranță în toate clinicile grupului și accesul la tratamente performante, rapide și nedureroase, anul 2021 este, fără îndoială, un an al dezvoltării grupului, pe toate planurile. Deschiderea unei noi unități în Ploiești are, pentru noi, o încărcătură emoțională deosebită și un istoric aparte, fiind o întoarcere la rădăcini, în orașul în care am crescut”, spune dr. Oana Taban, CEO și fondator DENT ESTET.

Ieri la eveniment s-a vorbit mult si despre serviciile integrate pe care le ofera clinica, uneori fiind nevoie si de preventie pentru a nu se ajunge la probleme grave. Serviciile integrate pe care clinica le ofera vin cu un intreg plan de tratament, astfel incat pacientul sa beneficieze de toate serviciile de care are nevoie.

Un alt lucru care mi-a placut la antreprenorul Oana Taban este faptul ca investeste constant in oameni, avand in cultura organizationala conceptul de „sharing”, de impartire a cunostinelor si experientelor acumulate, iar acesta se traduce prin programe de mentorat, cursuri si traininguri oferite tinerilor specialisti, dar si schimburi de experienta si know-how intre clinicile DENT ESTET.

Legat de tehnologiile cu care este dotata clinica, aceleasi cu care sunt dotate si celelalte 11 clinici din Bucuresti, Sibiu, Timisioara si Brasov, acestea sunt de ultima generatie, echipamente performante, iar printre ele in clinica de la Ploiesti mentionam: laserul WaterLase, una dintre cele mai avansate tehnologii stomatologice laser disponibile la nivel mondial, laserul stomatologic EPIC BIOLASE, o inovatie in stomatologia digitala, care contribuie la tratamente sigure si precise, dispozitivul Velscope pentru depistarea cancerului oral, scanerul intra-oral 3Shape Trios Real Color care reduce timpul de tratament, tomografia computerizata CBCT de la KaVo IP 3D, tehnologie digitala de acuratete maxima in diagnosticarea unei afectiuni maxilo-faciale, microscopul electronic LEICA M320 F12 si multe alte tipuri de aparatura moderna a carei denumire nu am retinut-o.

Facem Ploiestiul sa zambeasca

Am mentionat mai sus si de parteneriatul cu Asociatia Magic si proiectul MagicHELP, parteneriat prin care DENT ESTET cauta sa ofere acces la sanatate catre cat mai multe persoane, beneficiarii programului fiind copiii cu afectiuni grave sau cronice si familiile acestora, acestia putand beneficia de consultatii si tratamente de profilaxie, endodontice, paradontale si ortodontice gratuit sau cu discount, alaturi de clinicile DENT ESTET 4 KIDS din Bucuresti si Sibiu.

Mai mult chiar, in cadrul clinicii, cat si pe pagina de facebook, puteti admira intr-o serie de fotografii stradale ploiesteni cu zambetul pe buze, fotografii realizate intr-o serie de locuri emblematice ale orasului.

CONCURS: Ce te face sa zambesti in orice dispozitie te-ai afla?

Asa cum spuneam inca din titlu, poti castiga unul dintre cele 5 vouchere oferite de DENT ESTET, raspunzand in sectiunea comentarii la intrebarea: Ce te face sa zambesti in orice dispozitie te-ai afla?

Cele 5 premii care se vor acorda catre 5 castigatori prin tragere la sorti constau intr-o sedinta completa de profilaxie Bright&White (cuprinde detartraj ultrasunete, periaj profesional, air-flow si fluorizare imediata), precum si un tratament profesional de albire dentara; acestea pot fi folosite in cadrul clinicii DENT ESTET Ploiesti.

Concurentii se pot inscrie la concurs timp de 7 zile (pana pe 5 octombrie, inclusiv) printr-un comentariu la acest articol.

UPDATE: In urma tragerii la sorti a reiesit ca cei cinci castigatori sunt:… toti cei 5 participanti la acest concurs. Va multumesc pentru participare si veti fi contactati in curand cu detalii in vederea ridicarii premiului.

Galerie Foto

6 comments

  1. Pe mine mă face să zâmbesc orice glumă bună și zâmbesc oricărei persoane pe care o întâlnesc.

  2. Concursul s-a incheiat, multumesc celor care au participat. Asa cum cred ca va dati deja seama, toti ati castigat. Urmeaza sa va dau detalii legate de premii.

Comments are closed.