Despre masonii care ne conduc / conduc lumea

Posted by

Aud in diverse contexte teoriile astea cum ca exista niste oameni in umbra, de obicei fara scrupule si care conduc lumea asa cum vor ei. Oameni care schimba si manipuleaza guverne, oameni care decid soarta omenirii si tot asa. In contextul asta, prin acest articol in care va voi explica de ce nu pot sa cred toate acestea, veti putea crede ca si eu sunt mason sau am fost controlat fara voia mea de vreo forta mistica si obscura sa scriu acest articol.

Din experienta mea cu oamenii, am intalnit, de-a lungul vremurilor, oameni care mi-au fluturat in fata si insigne de SRI, sau s-au laudat cum ca ei fac parte din cine stie ce grupari si cat de speciali sunt ei. Cu cat fluturau mai tare drapelul asta al „smecheriei”, cu atat imi dadeam seama cat de prosti, inculti si incapabili sunt. Oamenii fac asta in diverse momente pentru a-si etala puterea, pentru a intimida credulii si pentru a avea astfel controlul asupra ta si a obtine anumite beneficii. Reuseau sa ma influenteze? In cazul meu, reuseau cu siguranta sa ma influenteze, ca le ceream dublu fata de pretul pe care il ceream in mod normal pentru serviciile mele. De multe ori imi fluturau prin fata relatiile pe care le au ei si cum tot mapamondul o sa vina sa cumpere produsele si serviciile mele si cum o sa curga rauri de aur in urma colaborarii cu ei (care se voia de cele mai multe ori a fi munca neplatita). Nu am plecat niciodata urechea la vorbele lor, prin urmare in loc sa conduc si eu acum din umbra vreo tara din lumea a treia, sunt inca „sarac” si trebuie sa muncesc zilnic pentru banii pe care ii castig.

De ce nu e sanatos sa crezi ca cineva guverneaza lumea?

In momentul in care crezi ca cineva (o grupare, o companie, o secta, o masonerie) conduce lumea, in primul rand inseamna ca ti-ai gasit un vinovat pentru starea mizerabila in care esti. Ca doar aia care fac parte din „grupare” o duc bine, iar tu, cum nu faci parte din ea, e clar ca esti printre cei care sunt considerati sclavii lor. In contextul asta, nu vei vrea sa faci nimic ca sa evoluezi, sa cresti si sa iesi din situatia mai mult sau mai putin mizera in care te afli. Daca tu crezi ca nu esti lasat sa faci 1 milion de euro sau 100 de milioane de euro de catre o astfel de grupare, atunci ai o problema mult mai mare si ai nevoie de un psihiatru.

De ce nu e posibila o astfel de grupare?

Toate sistemele de guvernare ale lumii au in ele principii foarte sanatoase – Socialismul, Comunismul sau Capitalismul sunt in teorie niste forme de guvernare bine gandite care in teorie au foarte multe plusuri. Cine le strica? OMUL care devine corupt, avar, dornic de mai multa putere etc. … Mi-e greu sa cred ca intr-o formatiune d-asta mondiala care conduce intreaga omenire nu s-ar gasi 3-4 nenici care sa vrea ei sa faca alta grupare mondiala secreta care sa o rastoarne pe prima. OMUL si caracterul lui (plin de defecte, din pacate) fac imposibila crearea si mentinerea unei astfel de organizatii secrete de tip masonic, mafiot sau cum mai vreti voi.

Ca exista grupari care au anumite interese, nu o sa neg asta, sunt singur ca exista, asa cum exista tot felul de grupari mafiote, dar pana si clanul lui Escobar s-a dus pe apa sambetei la un moment dat. Exista masonerii, exista Illuminati, exista si oameni care cred ca pamantul e plat. Sunt sigur ca exista cativa oameni atat de bogati in lumea asta incat le place sa isi imagineze ca ei conduc lumea si ca universul se invarte in jurul lor, dar nu e chiar asa.

Si din cand in cand mai apare si cate un nebun cum e Elon Musk care vrea el sa colonizeze planeta Marte si care spune clar si raspicat ca e o chestie de timp pana cand un meteorit urias va lovi Terra si ca singura sansa de supravietuire a omenirii e sa se extinda in spatiu.