DigiPedia – Marca inregistrata

Posted by

Dupa lupte crancene, care au durat mai bine de paisprezece luni, putem sa anuntam oficial ca am primit certificatul care atesta drepturile de marca si ca detinem marca Digipedia. A fost un proces lung, anevoios, inceput in luna noiembrie 2014 (de atunci dateaza primele e-mailuri si facturi) si incheiat azi, prin primirea certificatului care atesta aceste drepturi. Drepturile sunt doar pentru Romania, inca ne gandim daca vrem sa ne extindem drepturile pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Clasa pe care este inregistrata marca este clasa 42: „Servicii ştiinţifice şi tehnologice, precum şi servicii de cercetare şi de creaţie, referitoare la acestea; servicii de analiză şi cercectare industrială, crearea şi dezvoltarea calculatoarelor şi a programelor de calculator.

Planurile mele initiale erau ca in primele luni ale anului 2015 sa obtinem drepturile de marca, dupa care sa ducem blogul digipedia.ro in top 10 bloguri de tehnologie din Romania. Pentru aceasta aveam pregatite bugete de marketing generoase, dar si o echipa de profesionisti foarte implicati in munca lor in cadrul proiectului. Cumva, am reusit sa ajungem pe lista celor mai influente bloguri de tehnogie alaturi de alte 9 nume cunoscute in industrie si pentru asta trebuie sa le multumesc celor de la Revista Biz si ZeList (care au intocmit listele respective).

cele-mai-influente-bloguri-de-tehnologiePrea multe detalii legate de planurile de viitor nu pot sa va dau. Am pornit de curand o campanie de remarketing, dar facem tot felul de teste si pentru o campanie de search la digipedia.ro; la capitolul echipa nu stam din pacate prea bine, momentan e important sa ne mentinem directia si sa crestem usor, usor. Gandim si cateva noi proiecte (e vorba de proiecte realizate sub marca DigiPedia si nu de proiectele de care ma ocup in cadrul firmei), dar personal consider ca sunt inca multe lucruri de imbunatatit la site si ca focusul trebuie sa fie pe calitatea articolelor, cresterea numarului de abonati si, nu in ultimul rand, cresterea veniturilor din acest blog.

Recunosc, de asemenea, faptul ca mi-a mai trecut din entusiasmul de anul trecut si ca, desi DigiPedia.ro ramane unul din cele mai importante proiecte din cadrul companiei (un proiect foarte drag mie), nu este proiectul de care ma ocup in mod prioritar la inceputul acestui an.

certificat-de-inregistrare-a-marcii-digipedia

2 comments

  1. Felicitari si succes! O sa adaug si acest site in feeder sa vad cum este. 🙂

    1. Astept sa-mi dai feedback si sa-mi spui ce iti place si ce nu. Pe e-mail.

Comments are closed.