Din nou cei de la gmail ma surprind in mod placut

Posted by

Cand e vorba de anumite lucruri, detaliile conteaza, si astazi cei de la Google Mail m-au uimit din nou cu o optiune (daca ii pot spune asa) mai mult decat utila.

Uneori schimbam mailuri catre mai multi, pe diferite subiecte. Astfel sistemul lor a invatat sa sugereze atunci cand scrii unuia din acel grup ca ai putea fi interesat si de alti.

Astfel m-am trezit azi ca dupa ce am completat un nume X si ma gandeam oare care era adresa lui Y cand am vazut numele lui in coltul din dreapta, m-am mirat ca google mi-a citit gandurile si imi sugereaza exact ceea ce caut asa ca am dat click pe el sa vad ce se intampla, si l-a adaugat si pe acesta in TO:. Dupa asta a fost o chestiune de secunde sa adaug pe toti care doream sa primeasca e-mailul respectiv.

google_sugestii_emailIn felul asta nu mai trebuie sa-mi bat capul sa imi aduc aminte anumite adrese de e-mail, ca google e destept si stie ce vreau sa fac.

3 comments

  1. Este un lab pe care poate l-ai activat tu, nu sunt sigură dacă este o opţiune „by default” 🙂 Este foarte mişto, şi eu îl folosesc pentru mailuri ” de grup”.

Comments are closed.