Prahova Blog Meet ed.8 – Pareri personale

Posted by

S-a derulat si editia cu numarul opt al intrunirilor noastre lunare. O editie restransa la 13 oameni si un invitat special, tovarasu Chinezu caruia tin sa ii mulumesc inca o data pentru participarea la aceasta editie.A fost o editie in care mi-am confirmat unele lucruri, mi-am infirmat altele, si din care probabil nu invatam nimic daca Waven nu aprindea putin lucrurile.

Au fost cativa care au spus ca au pierdut vremea, pacat ca atat au inteles ei, si au fost cativa care spun ca au invatat foarte multe, desi eu cred ca pentru unele lucuri nu erau pregatiti sau nu aveau cum sa le priceapa, si nu pentru ca nu ar fi copii destepti dar pur si simplu ei au alte probleme decat cele pe care le avem noi astia mai cu vechime. Da, ma refer la Tiberiu si Livia care probabil au auzit multe lucuri interesante si au inteles putine. Si nu e vina lor in mare, dar eu cred ca ei au alte probleme, cum sa isi inbunatateasca tema, cum sa citeasca bloguri si stiri prin RSS Feed si alte probleme de care noi ne-am lovit cu ani in urma. Tiberiu a mai intrebat in stanga in dreapta si am inteles ca a primit ceva sfaturi, are ceva idei noi de articole, bravo lui. Probabil la fel o fi si in cazul Liviei.

Dar discutia Waven vs Chinezu a fost ceva cu adevarat profesioLivianal, si am inteles multe sau mi-am confirmat unele lucruri pe care le banuiam. Cateva idei mi-au ramas clar in minte, altele pur si simplu nu mi le reamintesc acum dar sunt cu siguranta stocate undeva in creier pentru ca am ascultat cu atentie si concentrare maxima discutia celor doi.

Dana sper sa fi inteles si ea mai multe, desi ea are norocul sa aiba pe cineva aproape care sa ii explice la orice ora din zi si din noapte. Kriogen cred ca vroia sa ne spuna ceva, dar nu a indraznit, nu stiu de ce, sau poate doar asa mi s-a parut mie. Dragos e suparat pe mine in continuare, sa fie el sanatos, pe mine ma amuza supararile astea. L-am cunoscut pe Cojo dar din pacate nu am stat de vorba prea multe cu el, si cand spun prea multe ma refer la „deloc”. Nici cu Mihaela nu am apucat sa discut prea multe desi mi-ar fi placut. George continua sa creada ca eu ascult doar de ce imi zic influencerii, pentru ca o spune el si nu un influencer o sa ii spun ca nu e adevarat ce zice. Vali Ovidiu era suparat ca blitz-ul ii ardea pozele. Habar nu am ce insemana asta dar a plecat acasa sa se puna pe demontat.

 

6 comments

  1. Foarte faina toata treaba asta cu blomeeturile si ti-am mai spus ca admir enorm de mult ca ati reusit sa faceti asta lunar, insa nu sunt de-acrod cu tine la o chestie. Nu cred ca Livia si Tiberiu au fost chiar atat pe langa discutie cum crezi tu, sa fim seriosi. Eu sunt la fel de incepator ca Livia sau Tiberiu, dar asta nu inseamna ca nu stiu sa bag un blog in rss reader, hai sa fim seriosi 🙂 asta e blogging 101 😀 sau alte chestii de acest gen…

    Eu zic ca au inteles mare parte din ce ati discutat, chiar daca nu au inteles chiar tot, dar mai ales ca sunt la inceput de drum, ar trebui incurajati, nu sa le zici ca nu au inteles 🙂 si nu lua acest comentariu altfel decat este, doar o simpla idee, fara pic de rautate 😀

  2. Problema a expus-o si Kriogen la el pe blog, si nu e vina lor e vina noastra. Nu a fost nici un fel de critica la adresa lor, ci am atras atentiea ca ar trebuii sa ne ocupam mai mult de ei, sa le explicam si sa ii invatam.

  3. Era de la firul cablului TTL al bracketului … se torsionase si se intrerupsese. L-am reparat aseara … yupiiiii!!! 🙂

Comments are closed.