Fun: Din nou despre investitiile la burse

Posted by

wall-street Despre oamenii aia care au una din cele mai naspa meserii din lume si care ne tot suna sa ne convinga de oportunitatea secolului pe pietele de capital, am mai scris. Cea mai simpla metoda de a scapa de ei este sa te prinzi datorita forfotei din fundal ca sunt ei si sa raspunzi cu „Nu” atunci cand te intreaba daca esti domnul X. Daca ai apucat totusi sa le spui ca tu esti, dar nu ai chef de ei pur si simplu, poti sa inchizi dupa ce interlocutorul ti-a spus cine e, fara sa ii zici macar „La revedere!”. Este de asemenea o solutie care functioneaza foarte bine.

Daca apuci sa le spui ca „nu te intereseaza„, o sa urmeze o discutie lunga, in care or sa explice ei ca si daca esti milionar, tot nu poti sa dai cu piciorul oportunitatii de care iti povesteste el.

Povestea

Zilele trecute a sunat din nou. Apuc sa spun ca-s domnu’ Schiopu, asa ca urmatorul pas logic era sa ii inchid pur si simplu. Dar nu stiu ce ma apuca, cred ca ma enervase ceva inainte si cum apucase sa-mi spuna firma, Eurotrade sau cam asa ceva, incep si eu:

– Aoleu, sunteti de la Eurotrade, sa nu mai aud in viata mea de firma asta! Vai, cati bani am pierdut din cauza voastra…

– Dar ce s-a intamplat? (ma intreaba traderul nostru curios)

– V-am dat in judecata, o sa ne vedem la tribunal. Am pierdut 20.000 de euro din cauza voastra. Ne auzim la proces.

Tanarul nostru trader incerca sa afle mai multe de la mine. I-am explicat frumos (abia ma controlam, ca sa par nervos si suparat si sa nu incep sa rad) ca avocatii mei m-au sfatuit sa nu vorbesc cu nimeni din aceasta companie pana la proces si ca nu pot da niciun fel de detalii.

La un moment dat, angajatul vazand ca nu e cale sa se inteleaga cu mine si ca sunt pornit rau impotriva lor si sa ii dau in judecata, imi spune:

– Vreti sa va spun ceva? Bine le faceti, fir-ar ei ai dracu’, ca si eu m-am saturat de ei! Bine le faceti!

Am inchis telefonul si am explodat intr-un hohot de ras.

4 comments

Comments are closed.