Din nou despre jocuri si site-urile de jocuri

Posted by

jocuri de condus Despre jocurile online de gen miniclips am mai scris, dar atunci cand am vorbit de ele, desi stiam ca exista, nu am analizat deloc posibilitatea existentei unor nise si mai specifice, derivate din aceasta nisa. In timp ce unii incearca sa prinda pestele cel mare si pozitii cat mai bune in google pe cautari de genul jocuri, jocuri online, jocuri miniclip si asa mai departe, vad ca altii incearca sa se duca pe nise mai putin populare, cum ar fi jocuri cu tractoare de exemplu.

Daca ma intrebati cat de profitabila este o asemenea nisa, sincer va voi spune ca nu am habar, dar din moment ce exista tot felul de site-uri pe astfel de sub-nise, trag congluzia ca niste banuti tot trebuie sa iasa.

De asemenea, atunci cand am vazut pe site jocuri cu avioane, asta m-a dus cu gandul la un joc la care m-am jucat in disperare acum cativa ani. Din pacate jocul respectiv era facut custom pe un site si doar pe site-ul respectiv se putea juca. Tot ca o critica asa, as putea spune ca totusi avioanele se piloteaza, nu se conduc, dar cred ca e un detaliu care poate trece neobservabil in fata pasionatilor de asemenea jocuri.

O alta categorie care mi-a atras atentia au fost jocurile cu biciclete unde chiar m-am jucat la 2-3, mirat de faptul ca nu vad ce poti face asa interesant cu o bicicleta „virtuala”. E drept ca eu ma joc zilele astea pe tableta la un joc cu motor care nu are decat maneta de schimbat vitezele, dar macar stiu ca-s indragostit de motoare si d-aia imi place joculetul respectiv. Revenind la aceste jocuri, desi unele erau de genul „trial moto” , datorita puterii prea mici a vehiculului, nu m-au atras in mod deosebit. Asa ca raman sa dau la pedale mai departe pe blog, decat la aceasta categorie de jocuri.

5 comments

  1. Minus: design prea simplu (probabil este la inceput), facut special pentru a da click accidental pe reclamele Adsense (dau scroll pana in josul paginii ca sa gasesc jocul).

    Nu vreau sa fiu Gica Contra dar se pare ca foloseste un script fara licenta. (check here http://www.onarcade.com/Main/LicenseCheck)

    In rest ce pot sa zic, succes!

  2. Nu sunt genul care sa joaca asa ceva, am niste standarde 🙂 Incerc sa imi cheltui timpul cu jocuri de calitate, cat mai imersive. Ultima chestie pe care am jucat-o in browser a fost Quake Live.

  3. Da, jocurile in browser sunt mult mai complexe dar este din difereta de bani intre ele, unu mini joc in flash costa cateav sute de dolari iar unu in browser poate ajunge la cateva zeci de mii de USD.

  4. Ai dreptate, deja au inceput tot mai multi sa mearga pe asemenea nise (sau mini-nise) deoarece pe nisele mari este tot mai mare concurenta. Intradevar nici castigurile nu sunt destul de mari pe nisele astea mici, dar decat nimic orice este binevenit.

Comments are closed.