Ce cumperi online cu PayPal?

Posted by

 Zilele astea am primit o suma frumoasa de bani in PayPal si as fi curios cam pe ce ii cheltuie romanii, cam ce magazine accepta PayPal si cam ce servicii platesc cei din Romania cu PayPal. Stiu ca raspunsurile de aici nu pot fi foarte relevante, dar cred ca imi poate fi de ajutor un asemenea comentariu.

Ma intereseaza cand si de unde ai cumparat folosind aceasta metoda de plata online.

Eu, personal, cunosc chiar si firme de bijuterii care ofera aceasta metoda de plata, am aflat zilele trecute si de un e-shop din China care vinde tot cu PayPal tot felul de gadgeturi si prostii, mai stiu cateva firme de hosting care accepta PayPal si cam atat. Pe afara stiu ca sunt multe, dar ma intereseaza in special produse si servicii din Romania.

23 comments

 1. Eu am găsit cea mai bună soluţie de a scoate banii. Îi cumpăr tatălui fel de fel de piesişoare de pe site-uri din Germania, Australia şi îirecuperez în lei de la el 🙂

 2. Eu i-am scos pe card. Daca te ajuta banii gheata ii poti scoate pe card cu un comision de 2 euro. Eu i-am retras acum circa un an jumatate, dar cred ca inca merg retrasi. Sau mi-i poti trimite mie in contul de paypal ca si donatie pentru ca azi fac recordul de vizite avute pe blog intr-o zi. Am deja 200 de vizite pana la ora 12:00 😀 Ma laud si eu o data in viata, ca-s foarte entuziasmat de acest lucru 😀

 3. Eu cred ca pana cand Romania nu o sa mai aiba leul ca moneda nationala, PayPal va fii doar o chestie draguta la care nu avem acces in totalitate.

 4. În România am plătit cu Paypal doar hosting-ul, atât. În rest pe site-uri din afară, eastbay, etc.

 5. Am mai fost pe aici şi mi-a plăcut, cred.
  PayPal e foarte puţin cunoscut în România, dar mie mi se pare esenţial. Cred că poţi cumpăra în multe locuri, în special pe Amazon, poţi plăti host-ul, poţi să-i retragi, durează maximum două zile cu un comision de la 2 Euro plus chestii minime. Trimiţi bani foarte uşor cuiva, cu un comision mai bun decât al transferurilor prin bănci, mi se pare cel mai modern mod de plată de la ora asta. Cu cât e suma mai mare, cu atât comisionul e mai insignifiant, mă refer la retrasul banilor de acolo. Cam atât…

 6. Cu paypal am cumparat foarte multe obiecte vechi de la diversi colectionari care acceptau acest serviciu de plata. Si inca o chestie minora pe un site de gaming acum vreo 4 ani.

 7. Hosting-ul mi-l plătesc şi eu prin PayPal dar cel mai mult îmi folosesc contul pentru comenzile de pe eBay. Nu prea m-am uitat la magazinele româneşti dacă au inclus şi posiblitatea de plată prin PP.

 8. na poate ajuta cineva sa-mi spuna cum sa transfer banii pe card?as fi foarte recunoscaor.

 9. Trebui sa adaugi un nou card sergiu…paypal o sa iti retraga o suma curpinsa intre 0.5-2 usd, si o sa iti trimita un numar pin din 4 cifre, pe care il gasesti pe extrasul de cont.
  Dupa ce primesti numarul..intri din nou pe paypal, si vezi ca undeva trebuie sa scrie „verify”, sau ceva pe acolo.
  Dai la verify, apoi introduci numarul pin care ti l-au trimis, si gata.
  Dupa ce ai adaugat si verificat cardul, poti oricand sa dai la withdraw, selectezi ca metoda, credit or debit card, scrii suma…si atat.
  Bani ajung cam in 2 zile lucratoare.

Comments are closed.