Sunt cel mai tare blogger din Prahova?

Posted by

intrebare Acum un an, imi puneam in calendar incheierea unui contract si inceperea renegocierii lui. Pentru ca mi-am setat alerte pe e-mail care sa ma anunte de incheierea contractului, am pus la detalii un text care m-a amuzat teribil cand l-am vazut in e-mail: „Cand vei primi e-mailul asta, probabil vei fi cel mai tare bloger din Prahova„.

Nici nu mi-am dat seama ca asta era in planurile mele de anul trecut. Daca nu era acel „probabil” in text, sunt sigur ca as fi facut si mai multe, dar cred ca la vremea respectiva nu eram asa convins ca pot reusi.

Din punctul meu de vedere, stiu cat de bun sunt, stiu ce rezultate pot livra, stiu ca blogul meu o duce bine si tot creste. Intrebarea pe care mi-o pun insa e ce spun ceilalti, cine cred ei ca e cel mai tare blogger prahovean si daca au alte nominalizari, mi-as dori mult sa vad si explicatii logice legate de acest lucru.

7 comments

  1. Chiar are vreo importanta cine e cel mai bun blogger din Prahova? E doar un titlu. Sigur, nu ajuta la absolut nimic. Cand esti bun nu trebuie sa spui asta. Se vede.

    Si daca tot vrei sa fii bun, de ce nu gandesti la nivel national? De ce te limitezi la Prahova?

  2. Iti pot spune pe privat unde ma situez la nivel national. Stau bine si acolo dar nu am dorit sa discut prea multe despre asta pe blog. Nu e inca timpul.

  3. Dar ai multi cititori neprahoveni… bine poate ca eu niste radacini in PH, dar nu asta este motivul pentru care citesc blogul tau.

  4. asta e cam cum ai avea cel mai tare ford ka cu numere de varna din magureni.

  5. mi-am amintit de ultima postare zelist, aveai pe cineva in fata in topul prahovean. So, nu te supara, ma duc la concurenta sa vad de ce este mai buna.

Comments are closed.