Din nou despre vise

Posted by

In urma cu 5 zile scriam despre un vis ciudat in care se facea ca invatam limba romana. Normal nu scriu despre ce visez noaptea pe blog, mi se cam pare o tampenie sa-ti scrii visele pe blog, dar ala era oarecum legat de blog si de activitatile mele. Nu m-as fi gandit dupa acel vis ca o sa primesc ca sarcina sa scriu un articol tocmai despre un dictionar de vise.

De asemenea nu-s un mare fan al interpretarii viselor mai ales ca daca e sa existe o semnificatie a visului, cred ca aceasta e diferita la fiecare om. Cred ca in timpul somnului, creierul poate prevedea anumite elemente din viitor, dar acestea sunt transmise in vise sub forma unor simboluri si in nici un caz in mod direct.

Daca ar fi sa reinterpretez acum visul de acum 5 zile as spune ca cele 3 carti urmau sa semnalizeze trei schimbari in viata mea, poate destul de importante:

Prima carte: un nou proiect, am inceput sa ma documentez despre el zilele astea, pare foarte interesant, dar sunt putin speriat ca nu stiu daca voi avea nevoie de php sau perl la acest proiect.

A doua carte: o noua echipa, odata cu noul proiect a survenit mutarea mea intr-o noua echipa, schimbare care m-a luat prin surprindere dar m-am acomodat repede cu ideea. Ca sa trec peste acest soc al schimbarii, m-am focusat foarte mult pe ce voi avea de facut in proiect.

Si in final, a treia carte la fel de importanta ca celelalte doua, as zice ca e scandalul cu presa doi ziaristi de zilele trecute. Ce schimbare aduce asta in viata mea? E greu de spus, cineva a corectat, a zis ca nu e bine cum scriu, dar mi-a si „recomandat” alta carte. Carte pe care am de gand sa o joc. Nu va spun prea multe despre ea pentru ca sunt in tratative inca, doar va spun (pentru cei care stiu despre ce e vorba) ca am luat in serios propunerea, facuta poate la misto, de cei doi jurnalisti sa vin si sa fac emisiune ca sa promovez blogosfera. Si nu, nu fac nici o nunta cu postul tv respectiv, il vad doar ca o colaborare interesanta si o provocare demna de mine. Oricum, despre toata nebunia asta o sa va cer parerile si ideile intr-un articol separat.

2 comments

  1. Si eu mai scriu din cand in cand ce visez (atunci cand nu sunt vise romantico-erotice, pe care le public cu parola ;)) ), mi se pare o activitate interesanta sa-ti amintesti toate detaliile visului si mie chiar imi place sa citesc si sa incerc sa interpretez ce viseaza altii 🙂

  2. Candva nici eu nu bagam in seama ceea ce visam, insa anumite vise se repetau astfel in cat am cautat sa le interpretez. Multe din ele sau adeverit, acum imi pot da seama in functie de ceea ce simt in timpul visului daca respectivul vis inseamna ceva sau nu. Eu bine sa cauti un raspuns, in anumite situatii te poate ajuta.

Comments are closed.