Din tren: Compartimentul IT

Posted by

Sunt in tren, ma uit in jur si imi vine sa rad. Initial am vazut un domn cu IPad, ceea ce m-a facut sa aleg acest compartiment, in plus era liber locul de la fereastra asa ca imi convenea de minune. Vis-a-vis de mine si de domnul cu iPad-ul, doi tineri, un tip si o tipa. Dupa cum scriu amandoi pe telefoane e clar ca stau pe mess. Ma uit la ei si zici ca se iau la intrecere cu scrisul. Le zboara degetul pe mica tastatura a telefonului in conversatiile cu prietenii cine stie din ce colt al lumii. Nu-s impreuna, ca ea sta la fereastra si el tocmai in celalalt colt.  Eu stau si scriu la articol. Nenea cu iPad-ul se uita pe niste documentatie.

Mai e un nenea din politie sau armata care, desi are bagajele aici, sta pe hol, cu atata tehnologie cred ca s-a speriat.

E liniste, nu se aude decat zgomotul tastelor, cand de la mine, cand de la ei. Oare care scrie mai mult pana la Ploiesti? Oare vreunul din ei activeaza in online? Sau poate undeva pe un alt blog apare un articol cum unu cu Vaio P scrie la ceva de zor.

One comment

  1. pai deja cred ca 20% din populatia urbana si activa a romaniei are macar ceva mobil de conectat la net

Comments are closed.