Inca un concurs serios

Posted by

Cei de la Varta mi-au dat o lanterna, sau ma rog urmeaza sa-mi dea. Bineinteles eu eram interesat de alte premii din concurs, in special saritura cu parasuta sau iPad-ul, mai mult saritura defapt, da-l incolo de iPad.

Trebuie sa recunosc ca e-mail-ul primit mi-a cam dat emotii, pentru ca nu continea si lista castigatorilor sau premiile, asa ca ma intrebam in primul rand daca am castigat si in al doilea rand ce? Ma si vedeam in avion cu parasuta in spate, dar nu e problema, ajung eu sa sar si cu parasuta. Pana atunci le multumesc pentru lanterna, chiar cred ca o sa fie buna la masina pentru ca mereu cand aveam nevoie de o lanterna ma chinuiam cu „lumina” ecranului de la telefonul mobil.

Stiu ca eu ziceam ca toate concursurile de pe net sunt vrajeala, dar cred ca nu participam la concursurile care trebuie. De cand particip decat la concursurile promovate de anumiti blogeri seriosi parca nu mai vad nimic in neregula sau nici un aranjament in ele. Si inca ma gandesc la placa aia de snowboard pusa la bataie de nu stiu ce firma de turism si care am ratat-o la limita.