Dinu Valentin – Romanii au talent – Rezultatele campaniei pe bloguri

Posted by

Am sustinut. Am ajutat. Am promovat. Am discutat prin blogosfera, facebook, si chaturi. Am stresat de nenumarate ori cei 1000 de urmaritori ai mei de pe twitter. Acum e vremea sa numaram articolele, like-urile, tweet-urile si ce se mai poate numara din aceasta campanie. Stiu or sa sara unii ca ce campanie e asta daca nu a fost pe bani. Nu toate campaniile sunt pe bani, uneori mai si ajutam si sustinem lucrurile si oamenii in care credem. Uneori suntem mandrii ca suntem Ploiesteni.

Inainte de a va arata rezultatele campaniei vreau sa multumesc tuturor bloggerilor care m-au sustinut si m-au ajutat in aceasta campanie, fie chiar si prin postarea unui comentariu pe facebook sau un like la unu din statusurile puse de mine pe wall-ul lui Valentin Dinu.

S-au scris mai mult de  10 articole de catre : Roxana, Cristi, Kriogen, ZeroDoi.ro, Dragos, Cluburi si Terase, Acadiux, Ghimpele Ploiestean, Alexandra, iPloiesti, Sebi, Edi, Deea, Cristi,  si  probabil si altii care nu i-am remarcat (voi face update)… Va multumesc inca odata.

Bannerele create de noi pentru campanie au ajuns pe cateva bloguri din care noi am reusit sa identificam bannerele pe blogurile lui: Hogea Adelin (468×60), Waven (1040×129), Eduard Bindila (200×150) si cel de la mine de sus (728×90).

Pagina de facebook a strans peste 1000 de fani.

A aparut si prin presa online si offline initiativa mea: Adevarul de seara. iPloiesti.

One comment

  1. Bravo, acum ramane sa vedem ce se va intampla diseara. Sper sa iasa castigator, merita Vali, este un baiat de treaba, muncitor si familist.

Comments are closed.