Un nou drum

Posted by

Astazi as fi tentat sa spun ca este prima zi a unui nou drum in viata. Un drum plin de aventura, emotii si suspans. Cu toate acestea, imi aduc aminte ca acum multi ani, am mai facut o data exact acelasi lucru, mi-am dat demisia ca sa ma ocup de propria companie. Chiar daca atunci am esuat, firma a reusit cumva sa supravietuiasca pana in ziua de azi. Acum tot ce trebuie sa am grija este ca eu sa nu esuez din nou.

Stiu ca o sa fie greu, stiu ca am indeajus de multa experienta acumulata, astfel incat sa ma descurc cu oricare din provocarile care vor urma si mai stiu ca unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie sa fiu focusat este dezvoltarea mea personala. Si cand spun asta, nu ma refer la prostiile stipulate in multe din cartile de dezvoltare personala, ma refer la faptul ca trebuie sa am grija tot timpul sa evoluez, sa nu stau pe loc, pentru ca doar asa am sanse sa castig lupta ce e pe cale sa inceapa.

Pentru ca da, este vorba de una din cele mai mari batalii, este o lupta cu mine insumi, o lupta pentru a deveni mai bun, mai intelept, mai performant. Pentru ca daca eu nu reusesc toate acestea, atunci firma cu siguranta nu va reusi nici ea.

Foarte multi m-au intrebat ce o sa fac acasa, probabil curiosi de proiectele pe care le voi dezvolta si de eventualele surse de unde o sa imi castig existenta. Altii, binevoitori din fire, incercau sa imi dea sfaturi despre cum imi pot gasi proiecte si cum pot lucra pentru altii ca sa imi castig existenta. Erau bine intentionati, asa ca le multumesc si lor, doar ca e o mare diferenta intre freelancer si antreprenor, iar eu cand am spus ca vreau sa ma ocup de antreprenoriat, am vorbit serios.

Probabil va intrebati cat timp am la dispozitie ca sa demonstrez celor din jurul meu ca pasul pe care l-am facut a fost unul intelept; ei bine, acesta este de exact 1 an. Visul meu depinde 100% de mine si sunt sigur ca cei din jurul meu nu vor fi deloc dezamagiti de alegerea facuta, pentru ca voi incerca din toate puterile sa reusesc.

Poate ca 1 an pare o perioada lunga de timp, dar experienta mea de viata imi spune ca o sa treaca prea repede si ca nu am nicio secunda de pierdut.

De astazi, cursa a inceput, iar eu alerg si nu am de gand sa ma opresc, pentru ca daca nu castig, as avea mult prea multe de pierdut, nici nu vreau sa ma gandesc la un esec. E vorba de a obtine totul sau de a pierde totul, asa ca nu am timp de stat pe loc.

4 comments

    1. Multumesc frumos.
      Aia e din razbunare :)) Cand va pica voua serverul nu se incarca nici siteul meu cum trebuie ca asteapta sa incarce poza de la voi. Trebuie facut asyncron sau ceva de genul java scriptul ala.

Comments are closed.