Din nou la cursuri de dans

Posted by

Va povesteam ieri ca vreau sa pun accent pe dezvoltarea personala; si unul din primele lucruri pe to-do list erau aceste cursuri de dans, carora le-am simtit lipsa de acum 2 ani, cand nu am mai putut participa la ele din cauza programului la job. Asa ca, incepand de azi, sunt din nou la cursuri, pentru ca e distractiv, imi place, ma fac sa ma simt extraordinar, iar pe de alta parte, consum si multe calorii.

E distractiv, pentru ca intre miscarile pe care le face profu’ si miscarile care le fac eu, e o mica-mare diferenta. Adica ale mele sunt din alt film, unul de comedie, asta e destul de clar. De aceea, rad mereu cand nu-mi ies figurile, uneori prea complicate pentru cineva ca mine, care e „afon” la dans. Da, stiu, am primit multe laude de-a lungul vietii de genul „wow, cat de tare dansezi!”, dar credeti-ma pe cuvant cand spun ca sunt afon si un mare antitalent la acest capitol.

Daca doriti sa ma vedeti, sau sa incercati macar o singura data in viata sa vedeti despre ce e vorba, va invit si pe voi Luni si Miercuri de la 7:30, la grupa de incepatori. Eu zic ca daca Nicu a fost in stare sa ma invete pe mine cate ceva, e in stare sa invete pe oricine sa danseze si nu trebuie sa va fie frica sau jena ca nu va descurcati la inceput. Cursurile au loc in Ploiesti, la Scoala Generala nr. 5, pe strada 8 Martie.

Mai multe despre cursurile de dans gasiti la ei pe site. Au si cursuri pentru avansati sau cursuri pentru copii. O sa va povestesc cum e la grupa de avansati peste 3-4-10 ani, cand ajung si eu acolo. Nu ma grabesc, iau lucrurile incet, ca-s mai greu de cap cand vine vorba de a invata atatea si atatea miscari.

Eliberati-va spiritul de prejudecati si lasati-l sa zboare

Cand am zis prima oara acum 4 ani prietenilor ca ma duc la cursuri de dans, au zis ca am innebunit. Exista multe prejudecati legate de treaba asta si multi oameni care cred ca, odata cu o anumita varsta, nu mai are niciun rost sa faci anumite lucruri. Daca iti place sa dansezi sau crezi ca ti-ar placea, e pacat sa nu incerci doar din cauza unor prejudecati, zic eu, prea marunte. Faceti in viata tot ce va place si ceea ce va face sa va simtiti bine, fie ca e vorba de dansuri sau de altceva, pentru ca aceiasi prieteni care au zis ca am innebunit, au zis „wow, ce misto!”, cand le-am aratat primele figuri de dans.