Echipa Fillr (filler) a castigat concursul Nokia Qt Developpers

Posted by

Desi am avut o zi greea si am fost printre ultimii care au aflat, nu pot sa spun ca nu am avut o mare satisfactie cand am aflat rezultatele comunicate de catre cei de la Nokia. Desi sunt multe de spus, nici nu stiu cu ce o sa incept o sa incerc sa sintetizez cateva lucruri din timpul campaniei si care sunt cu adevarat importante pentru mine.

Flacara lui …

Mi-a placut asa de mult articolul si comparatia incat nu pot sa nu incep cu el. Mi-a dat impresia ca sunt un erou, m-am simtit bine, mi-a ramas in cap si dupa ce credeam ca Fillr a pierdut. Cand am vazut articolul credeam ca am castigat, apoi primele rezultate ma faceau sa cred ca totusi nu intodeauna binele invinge raul, acum in contextul final nu pot decat sa ma bucur inca odata si sa iti multumesc ce ai scris, pentru ca ai scris, pentru ca ai sustinut echipa alaturi de bloggerii prahoveni.

Blogosfera Prahoveana

Felicitari tuturor celor care s-au implicat. Ati aratat ca puteti, ati aratat rezultate, in plus dupa atatea „campanii” in care mi-am luat suturi de la voi era si cazul sa iasa si una bine. Nu nu imi asum succesul baietilor cu campania in care ne-am implicat, nu imi asum meritele castigului, doar va felicit ca ati facut treaba buna. Rezultatele muncii se vede clar in Zelist Monitor iar Kriogen le-a facut publice aici.

Plata campaniei

Daca tot au castigat, e timpul sa si scriu „factura” pentru campanie. Glumesc. Totul a fost gratuit si facut din pasiune nu pentru a castiga ceva, dar daca tot au castigat o sa le cer 30 de euro pentru bannerul de sus care a stat expus in timpul campaniei. Si nu ii cer pentru mine, nici macar nu vreau sa vad banii vreau doar sa vad 30 de euro donatii in contul pentru reparatile casei lui Zolty. Atata consider eu ca valoreaza bannerul ala, atata „facturam” si donam in contul unui om care merita ajutorul nostru.

Nu vreau scandal

Acest articol nu ataca pe nimeni, nu arata cu degetul, e despre lucrurile care m-au facut sau m-ar face fericit. Nu vreau sa gasesc la el comentarii care sa arunce cu noroi in cineva, indiferent in cine ar fi acel cineva. Daca aveti nevoie de momentele dvs de troll/hater am alte articole, pe acelasi subiect, unde puteti comenta/injura (cu masura). Acest articol e prea frumos ca sa il stricam cu certuri si controverse.

5 comments

  1. Multumim pentru vorbele frumoase, cred ca tu, Haotik ai fost un fel de Gandalf The Gray sau conducatorul elfilor in aceasta campanie!
    O sa vorbesc cu colegii, si mai mult ca sigur vom face aceasta donatie de 30 de euro, bineinteles cand ne vom primi si noi premiul.

Comments are closed.