Elon Musk. Tesla, SpaceX si misiunea construirii unui viitor fantastic – Ashlee Vance

Posted by

Mi-a recomandat-o un prieten si, cum sunt unul din fanii declarati ai lui Elon Musk, am zis ca trebuie neaparat sa-mi fac timp sa o citesc. Si mi-am facut. Chiar daca mi-a luat aproape 2 luni, am gasit timp sa citesc in fiecare zi cateva pagini si astfel sa o duc la bun sfarsit. Pe scurt, inainte sa va vorbesc mai multe despre ea, va spun ca merita citita si ca o sa va placa garantat. De asemenea, o gasiti la Libris.ro (click pe link) in caz ca vreti sa o comandati.

Inca de la primele capitole, desi stiam ca e o carte pe care vreau neaparat sa o citesc, am fost oarecum dezamagit de autorul cartii, al carui stil nu este cel mai potrivit pentru gusturile mele. Desi continutul era interesant, modul in care era expus, cel putin mie, mi s-a parut destul de sec si in genul unui documentar. Desi incerca sa spuna povestea unui om si a celor dragi din jurul lui, modul de expunere nu a fost cel mai grozav.

Cu toate acestea, dupa ce am trecut de jumatatea cartii, lucrurile au inceput sa devina din ce in ce mai interesante, dar si mai bine expuse. Nu stiu daca viata lui Musk era mai interesanta sau poate doar m-am obisnuit cu stilul autorului de a expune lucrurile.

Oricum ar fi, chiar va recomand sa cititi aceasta carte. Este despre antreprenoriat la un cu totul alt nivel si despre un om care isi urmeaza intotdeauna visele. Povestea merge mai departe si, cel putin eu, unul, astept cu sufletul la gura noile „aventuri” ale lui Elon, ca sunt sigur ca mai are inca multe de spus si mai ales de realizat.

Bonus: un interviu de anul acesta cu Elon Musk

4 comments

  1. De imi dadea si mie batranul 28 000 de dolari sa ii investesc cum i-a dat insului prea ales azi aveam mai multe bilioane decat el

    1. Vad ca acum nici nu mai au pe stoc, dar daca urmaresti sigur mai sunt reduceri chiar si de 50% (nu am urmarit in mod special aceasta carte dar am vazut la altele astfel de reduceri)

Comments are closed.