Energia misterioasa

Posted by

Inca de  luni dimineata m-am trezit cumva bine dispus, cu chef de treaba si cu un optimism iesit din comun. Cateva ore mai tarziu, aveam sa-l aseman cu un val de energie care ma face sa merg mai departe; ca un fel de convingere ca totul va fi bine si ca tot ceea ce fac in perioada asta pune bazele unei noi etape in dezvoltarea propriei companii. Bineinteles ca situatia nu e chiar roza, am o multime de probleme de rezolvat in aceasta perioada si probabil, daca ma uit atent pe cifre, as putea sa am destul de multe motive de ingrijorare.

Cu toate acestea, ceva s-a schimbat, cu o detasare uimitoare privesc la deciziile pe care le am de luat si stiu ca totul o sa fie bine. De fapt, nu stiu cum sa va descriu exact ceea ce simt, pentru ca trebuie sa recunosc ca ma intreb daca nu cumva, dupa o perioada mai stresanta de cateva saptamani, am luat-o complet razna, ca nu gasesc motive de bucurie sau de relaxare si ar trebui probabil sa fiu foarte ingrijorat de ceea ce se intampla in perioada urmatoare, dar nu e asa.

Mai mult chiar, aseara cineva „destept” s-a gandit sa ma atace prin intermediul unui mesaj jignitor pe facebook. Si chiar daca nu mai raspund de multa vreme unor astfel de provocari, de obicei reusesc sa ma supar si sa nu ma simt confortabil cu ele. Dar aseara i-am multumit frumos si mi-am vazut mai departe de treaba, cred ca la 2 minute si uitasem de acest mic incident si mi-am reamintit de el acum, facand o analiza mai atenta a ultimelor zile atat pentru mine, cat si pentru acest articol.

Si ceea ce e cel mai important, in ultimele zile am gasit mai mult timp sa citesc. Nu e cine stie ce cartea pe care o citesc, dar e important ca reusesc sa imi fac timp de ea; spune niste lucruri foarte interesante despre educatie, dar ceea ce ma fascineaza e modul in care sunt imbracate intr-o poveste. Apropo de carti, daca aveti recomandari de unde pot cumpara carti interesante in limba romana in format .epub, lasati-mi in comentarii. De ce .epub? Pentru ca as vrea sa folosesc aplicatia ReadMe! pentru citirea lor; si desi in modul „afisare carte” vede diacriticile din text, pe modul de „citire rapida” nu le afiseaza deloc, ceea ce face imposibila citirea unei carti in modul asta. E drept ca am incercat sa o convertesc eu din .pdf cu un convertor online, cine stie de ce nu merge, probabil nu am stiut eu sa aleg charset-ul corect, desi am facut mai multe incercari.

Daca ar fi sa concluzionez, as putea spune doar atat: ceva minunat este pe cale sa se intample.

P.S. Acum am observat ca este articolul cu numarul 4000.