Escape Plan (2013)

Posted by

Escape_Plan Am vazut trailerul, mi-a placut, am zis ca merita sa-l vad, desi in ultima vreme trailer-ele m-au cam pacalit sau mi-au creat asteptari false. Filmul nu este vreo capodopera cinematografica, este unul mai de graba comercial, ca de altfel majoritatea filmelor cu Sylvester Stallone sau Arnold Schwarzenegger.

Sala era plina si eram aproape sigur ca o sa ma enervez cand o sa ii sune unuia telefonul sau o sa aiba ceva de comentat. Cu toate acestea, exceptand partea de inceput a filmului, primele 2-3 minute, in sala a fost liniste deplina, semn ca filmul a fost bun si a reusit sa tina publicul in priza pe toata durata lui.

Personal ii dau nota 8.5 pentru ca mi-a placut si m-a tinut atent la fiecare secventa a filmului. Inchisoarea era interesant construita, scenele cu batai au fost destul de putine, semn ca au inteles cumva ca lumea s-a cam plictisit de batai interminabile si vor un alt tip de actiune. Finalul este intr-adevar neasteptat, nu va spun mai multe, va las pe voi sa vedeti filmul.

Il gasiti in cinematografe si va recomand sa mergeti sa-l vedeti, pentru ca saptamana viitoare am inteles ca toata lumea se va inghesui la Ender’s Game, film pe care vroiam sa-l vad si eu in acest weekend, dar se pare ca apare la 1 noiembrie.

3 comments

  1. L-am vazut weekendul trecut si mi-a placut. Inceputul nu a fost fenomenal, dar a 2-a jumatate mi-a placut mult. Dupa parerea mea Arnold a facut cel mai bun rol al lui 🙂

  2. Cel mai bun rol al lui Arnold e intr-un clip supratitrat in romana, de pe youtube, de care nu mai reusesc sa dau din pacate. Si nici nu prea am cum sa iti explic ce era acolo.

Comments are closed.