Facebook mareste pretul anunturilor sponsorizate

Posted by

facebook Daca pana acum costul unui anunt sponsorizat era de doar 1$, de azi observ ca pretul este de 6.99$. Pentru facebook pages, preturile cel putin la mine raman neschimbate, adica incepand tot de la 4 euro in sus (respectiv 5$ pentru cei care au setat plata in USD).

Sunt curios cati isi vor mai permite sa cumpere anunturi sponsorizate la noul pret, desi eu nu am fost multumit de rezultate nici cu 4 euro. Pentru ca am promovat anunturile de pe pagina de facebook a blogului si nu pe contul personal, unde oricum nu mai am foarte multi prieteni.

facebook_promote_post

Sunt de asemenea curios daca noul pret nu va reduce numarul de anunturi sponsorizate in prima perioada, iar in urma acestei scaderi,efectul anunturilor sponsorizate sa creasca (adica mai multe vizite, like-uri, share-uri).

Eu sunt de parere ca se pot gasi alte cai de promovare mai eficiente decat facebook, dar sunt sigur ca se vor gasi foarte multi sa ma contrazica. Aud foarte des in ultima vreme ca facebook este foarte eficient. Nu-s de acord cu asta, dar timpul ramane sa stabileasca cine are dreptate.