Fast and Furious 6 (2013)

Posted by

fast-and-the-furious-6 Avand in vedere ca nu am ratat nici celelalte filme din seria Fast and Furious, era normal sa nu ratez sa-l vad si pe acesta. Si sincer mi-a placut foarte mult, atat din punct de vedere al actiunii, cat si din punct de vedere al modului in care e filmat.

Dincolo de asta, scenele sunt atat de exagerate, incat se poate incadra usor la categoria filme SF. Am observat si in sala murmure legate de unele scene care pareau prea exagerate. Din punctul meu de vedere insa nu m-au deranjat, atunci cand intru in sala de cinema, aleg constient sa cred intr-o alta realitate; si filmul acesta mi-a transmis emotii, mi-a transmis trairi, nu pot decat sa-l incadrez la un film de nota 10. Ce rost avea sa las gandirea logica sa interfereze si sa imi strice placerea de a crede ca tot ce se intampla in film poate fi real.

De povestit nu are rost sa va povestesc, insa va spun ca la final va asteapta o mica surpriza. O miscare destul de interesanta din punctul meu de vedere si pe care sper sa o vad si pe viitor in cat mai multe filme.

Daca iti plac armele, masinile, adrenalina, aventura, cred ca e pacat sa ratezi acest film. Daca l-ai vazut, astept parerea ta mai jos, pentru ca sunt putin curios de perceptia celorlalti fata de perceptia mea asupra filmului.

3 comments

  1. A fost marfa. L-am vazut acum 2 saptamani la Kinepolis Brugge. Negrii aia doi sunt criminali :D. Pacat ca a murit gagica aia, la final. Cred ca „apare” in 8 :)). Era faina.

  2. Uitati de toata seria 😀 Singurele care merita vazute sunt primul si acesta. Este tot ce asteptam dupa primul.

  3. Aiurea ca altii se pun in comentarii sa povesteasca ce s-a intamplat in film. S-a dus naibii misterul.

    Cat despre film, absolut superb.

    Am mai fost odata la un film la cinema si in spatele meu sa aud, eh stai linistit ca ala moare la final

Comments are closed.