Antreprenor 2.0 la Ploiesti

Posted by

anteprenor20 Despre programul Antreprenor 2.0 si despre seria de conferinte despre antreprenoriat, organizate impreuna cu Fundatia Post-Privatizare, v-am mai vorbit in urma cu ceva vreme. Tot atunci anuntam ca urmeaza sa aiba loc si la Ploiesti, pe data de 11 iunie. Acum va dau si restul detaliilor legate de acest eveniment: Hotel Central, sala Polivalenta, incepand cu ora 8:30, iar participarea la program este gratuita.

 Marius Ghenea, antreprenor de succes si business angel, Péter Barta, CEO FPP si business angel, reprezentanti ai Microsoft Romania si antreprenori locali, vor lua parte la conferinta regionala si ii vor invata pe participanti cum sa-si valideze ideile de afaceri sau cum sa foloseasca instrumentele online in dezvoltarea afacerii.

Prin acest proiect se incearca gasirea a 24 de afaceri care sa primeasca sprijin financiar in valoare de 300.000 lei (12.500 de lei per start-up), dar presupune si organizarea de conferinte in 8 orase ale tarii. Etapele parcurse de cei ce vor finantare sunt simple. Inscrie-ti ideea sau afacerea proaspat pornita, participa la conferinta regionala. La finalul conferintei, un juriu format din antreprenori vor selecta 50 de idei care vor trece in etapa urmatoare, sesiunile de workshopuri. De acolo raman 20 de proiecte pentru partea de mentorat one-to-one timp de 3 saptamani, iar la final 3 dintre startup-urile fiecarei regiuni vor primi finantare.

Eu aproape uitasem de eveniment, asa ca incerc sa fac rost de o invitatie pe ultima suta de metri, de asemenea si de o cerere de concediu aprobata tot asa intr-un timp foarte scurt. Daca reusesc, am sa va povestesc despre ce se intampla acolo, direct de la fata locului.

2 comments

  1. Eu ma duc, tocmai mi-am luat liber. S-ar putea sa incep din toamna un proiect pentru comunitate si macar sa ajung sa cunosc mai bine comunitatea.

Comments are closed.