Fii creativ

Posted by

Cei de la Spada ne spun ca ne putem dezvolta creativitatea asemeni unui muschi. Nu e prima oara cand aud acest lucru, si anume ca putem sa ne dezvoltam creativitatea si nu e vreun dar special cu care ne nastem.

Eu mi-am descoperit talentul creativ in urma cu 2 ani. Si marea mea problema a fost pana atunci ca nu eram constient ca am totusi un talent creativ nativ. Dupa ce am aflat ca el exista, si ca e unul din punctele mele de rezistenta nu mi-am dat seama ca il pot dezvolta, dar considerandu-l un talent am zis ca trebuie sa il folosesc la maxim. Si astfel l-am folostit cat am putut de des. Si bineinteles ca odata cu utilizarea lui fara sa imi dau seama s-a si dezvoltat de-a lungul timpului.

Apoi am aflat ca sunt tot felul de instrumente, jocuri, tehnici (cum vreti voi sa le spuneti) care iti dezvolta creativitatea. Nu am folosit inca nici una din aceste tehnici dar am continuat sa fiu creativ si sa fac ceva diferit in fiecare lucru in care am fost implicat, asta mi-a adus experienta, satisfactie si mai multa putere pentru a continua in aceasta directie.

In final nu vreau sa va mai spun decat atat:

Daca faci ceva creativ in fiecare zi, ajungi sa o faci din ce in ce mai bine si nu mai vrei sa te opresti.

One comment

  1. Este foarte adevarat ce spui, multi oameni au talente si nu stiu asta…este… ciudat. Dar totusi cred ca unii oameni se nasc cu talentul… dar in legatura cu creativitatea, poti sa inveti sa fi creativ si inveti fara sa iti dai seama, incepand chiar de la gradinita.

Comments are closed.