Filtrele de spam

Posted by

Toata lumea se vaita ca mailul ii este bombardat zilnic cu spam. Tot din cauza asta lumea foloseste cu precadere GMail. Eu sunt unul din cei care s-au incapatanat mereu sa folosesc mailul firmei pentru toate alea si nu pe cel de la yahoo sau gmail. Am si un cont de gmail care il folosesc destul de rar dar baza este o adresa de mail platita.

In cpanel exista la Mail o setare destul de interesanta si anume Spam Assassin, care se poate seta pe enabled. Si inca una Spam Box pe care eu o am dezactivata. Dupa ce am activat-o cam tot ce e spam venea marcata ca spam si a fost necesar doar de inca un filtru in programul de mail ca sa ajunga direct in cosul de gunoi.

Nu stiu la alte firme de hosting dar la Hostgator isi face asa de bine treaba incat nici macar atacurile de phising nu mai vin. Uneori ma intreb daca casuta mea mai functioneaza in perioadele in care nu imi scrie nimeni. Si am plecat de la 20 -30 de mailuri care trebuia sa le sterg zilnic. Acum odata la o luna cand imi aduc aminte dau un empty trash si gata, nu ma mai doare capul.