Fundatii comunitare la Ploiesti

Posted by

Se incearca infiintarea unei astfel de fundatii si la Ploiesti. Dupa ce s-au infintat deja aceste fundatii la Alba, Bucuresti, Cluj, Covasna, Iasi, Mures si Odohoiu Secuiesc. De fapt se cauta doua noi locatii si una din ele ar putea fi Ploiestiul. Noi ca bloggeri cred ca putem promova si sustine acest proiect.

De ce este nevoie pentru infintarea unei asemenea fundatii?

In primul rand de oameni de actiune care sa se implice in aceasta lucrare.

Pentru aceasta, e nevoie sa atraga din comunitate jumatate din patrimonial necesar pentru infiintare (33.500 RON) si sa construiasca institutional fundatiile (fondatori, board, director executiv, statut, regulamet de functionare etc.).

Apoi e nevoie si de promovarea ideei, cam ceea ce fac eu acum. De asemenea se cauta idei si despre modul in care putem comunica aceasta idee ploiestenilor.

Ce se ofera?

Suma de 33.500 lei constand din jumatate din banii necesarii infiintarii fundatiei. Cealalta jumatate trebuie stransa de la comunitate.

Seminarii nationale pe teme cum sunt atragerea de fonduri, gestionarea fondurilor, acordarea de finantari, primii pasi in constituirea unei fundatii etc.

Consultanta

Vizite de studiu la Fundatile Comunitare din Romania si din Marea Britanie.

Mult mai multe informatii gasiti pe www.fundatiicomunitare.ro si astept sa vad cat mai curand posibil in partea dreapta acolo pe site si orasul nostru.

De asemenea o sa transmit mai departe bloggerilor din prahova urmatorul mesaj:

Avem nevoie de ajutorul tau si al altor bloggeri influenti pentru a promova catre prahoveni oportunitatea de a construi o fundatie comunitara.

De asemenea ma puteti contacta pe mail pentru mai multe relatii si pentru a va pune in contact cu persoana care se ocupa de promovarea acestei initiative.