Gandeste din timp! Un implant dentar poate fi cadoul de Craciun perfect pentru parintele sau bunicul tau!

Posted by

Diferentele existente intre pensionarii din tarile occidentale si cei din Romania nu sunt cauzate doar de banii pe care ii castiga, ci si de atitudinea pe care o au fata de propria persoana. In timp ce vesticii sunt convinsi ca merita sa se simta bine dupa o viata de lucru, in estul Europei exista inca parerea conform careia la varsta a treia te multumesti vazand cum se distreaza altii.

Aceasta atitudine se reflecta si in modul in care oamenii din diferite tari trateaza unele probleme de sanatate, precum cea a unui dinte lipsa. In timp ce un pensionar din Franta sau Anglia alege indata tratamentul cu implant dentar, unul din Iasi sau Cluj prefera sa isi puna o proteza dentara si sa lase lucrurile asa, in ciuda inconfortului evident.

Nu iti lasa parintii sau bunicii sa creada ca, doar pentru ca au depasit 60 sau 70 de ani, nu mai merita ce e mai bun! Daca vrei sa le faci un cadou frumos de Craciun si sa le arati cat de mult ii apreciezi, ofera-le sansa de a urma tratamentul cu implant dentar la clinica stomatologica Dental Premier! Astfel, vor avea parte de cea mai moderna procedura existenta pe piata, pe plan mondial, pentru toti cei care, indiferent de motiv, au pierdut unul sau mai multi dinti.

Este vorba despre suruburi de mici dimensiuni, realizate din materiale 100% biocompatibile cu organismul uman, care inlocuiesc cu succes radacina dintelui pierdut si sunt capabile sa sustina o lucrare fixa. Evolutia tehnologiei a facut posibila aparitia mai multor tipuri de implanturi, astfel incat se poate gasi solutia potrivita pentru fiecare pacient in parte.

Tipuri de implant dentar

Metoda la care se apeleaza cel mai frecvent este cea a implanturilor plasate direct in os. De ea pot beneficia persoanele care nu au de mult timp un spatiu gol in cavitatea bucala si, prin urmare, nu au fost afectate de fenomenul nedorit al tasarii oaselor mandibulei sau maxilarului.

O forma speciala de implant plasat direct in os este reprezentata de cel zigomatic. Aceasta solutie speciala le este recomandata pacientilor care sufera de resorbtie osoasa severa. In acest caz, sunt folosite suruburi de o lungime superioara, inserate in maxilarul superior, care apoi strabat sinusurile, pentru ca varful lor sa fie ancorat direct in osul pometelui, care poarta denumirea stiintifica de os zigomatic.

Exista un implant dentar potrivit si pentru pacientii care nu au suficient os natural sanatos si care nici nu vor sa se supuna unei proceduri de marire osoasa in vederea unei reconstructii. Solutia consta in folosirea unui schelet din titan, realizat cu ajutorul laserului. Acesta acopera in totalitate osul si ofera un suport stabil pentru dintii ficsi definitivi.

Persoanele care si-au pierdut toti dintii ori mai au doar cativa, si acestia cu indicatie de extractie, pot sa beneficieze de cea mai rapida forma de tratament, cunoscuta sub numele de „dinti intr-o zi“. Intr-adevar, o coroana provizorie fixa este montata la cel mult 24 de ore dupa inserarea unui implant dentar. Metoda este eficienta datorita faptului ca presupune folosirea a doua tipuri de implanturi: unele drepte, iar celelalte inclinate intr-un unghi de 35 de grade.

Nu iti lasa parintii sau bunicii sa creada ca merita altceva decat cele mai bune tratamente! Ofera-le cadou de Craciun un tratament cu implant dentar si astfel le vei face cea mai frumoasa marturisire a iubirii pe care le-o porti!