Un nou membru al familiei

Posted by

Este fetita si o cheama Daisy. De ieri face parte din familia noastra si incercam sa avem grija de ea cu multa atentie si bucurie. Momentan se adapteaza la noul mediu si nu-i place sa stea singura, ceea ce trebuie sa recunosc ca m-a obosit zilele acestea, dar incerc pe cat posibil sa ii acord timp suficient si sa o invat sa fie o domnisoara educata si ascultatoare. Oricum, am vazut ca si fostii stapani i-au dat o educatie buna, nu intra in casa si intelege cand ii spun ca nu are voie sa faca ceva.

Sper sa ma invete cineva si cateva chestii de dresaj, astfel incat sa am o colaborare cat mai buna cu domnisoara din poza. Si, cum se cuvine in ziua de azi, ca orice domnisoara care are drept tata adoptiv un youtuber, nu se putea sa nu ii facem si canalul ei de youtube. Asa ca o gasiti pe youtube in format video si sper sa nu am prea multe prostii ca materiale pentru canal.

E uimitor de inteligenta si mananca tot din farfurie, noroc ca e de inox ca altfel mananca si farfuria. Si, desi are cotetul ei, a evadat de 3 ori aseara ca sa stea in foisor. Deja imi fac griji pentru cand va decide ca vrea locul meu din pat.

Mi-a spus ca apreciaza fiecare om, caine sau pisica care da subscribe la canalul ei si ca vine cu clipuri noi dupa ce ajunge la 10 abonati. Pentru abonare, vezi aici: https://www.youtube.com/channel/UCLVWehQvGhmNLFjJlD60mBg

Bonus, primul episod il aveti mai jos: