Gazduire de la Ghesi

Posted by

Avand in vedere evenimentele de zilele trecute parca ma incearca ideea de a trece la un hosting romanesc, adica sa pot discuta cu ceva romanii atunci cand am probleme si care sa ma poata ajuta cu sfaturi utile. Sa platesc o firma sa se ocupe atat de gazduire web cat si de securitatea siteurilor mele este exclus in momentul asta indiferent de riscuri. Avand in vedere castigurile obtinute din online nu cred ca se pute problema sa platesc sute-mii de euro pe securizare.

Asa ca m-am gandit sa ma orientez spre hostingul de mai sus. Are o oferta destul de interesanta, gazduire gratuita 6 luni daca se achizitooneaza pe un an un pachet de hosting si una in care iti dau un domeniu gratuit pe viata la achizitionarea unui pachet Super Turbo 2.

De ce ma gandesc la Super Turbo 2? Pentru ca ofera 15+ giga de spatiu, cam cat mi-ar trebuii mie in momentul asta pentru toate siteurile care le am. Domenii nelimitate, desi nu am eu asa multe domenii. Preturile sunt convenabile la pachetele de tipul Super Turbo 2.

Oricum ramane sa ma mai gandesc, pentru ca o mutare a siteurilor inseamna multe durerii de cap, stiu din proprie experienta ca nu ar fi prima oara cand ma mut.