Mai sunt 3 zile

Posted by

Nu mai am chef de nimic, visez doar la zapada. Colac peste pupaza a dat si ceva ceva zapada azinoapte si in Romania, adica la Arieseni, Straja, Ranca si prin Parang. Oricum nu mai conteaza,duminica sunt oricum pe o partie de vis in statiunea Gherlitzen. Deci da, mai sunt 3 zile pana autocarele Snow-Explosion pleaca catre Austria.

Abia astept, nici somn nu mai am noaptea, avand in vedere ca tocmai acum sa trezit sa ma chinuie si o masea. Desi lucrurile merg binisor nu prea mai am chef de nimic si doar monitorizez activitatea pe siteurile mele. E drept ca multi sunt concentrati asupra profiturilor pe care le poate obtine in luna Decembrie, dar eu nu doresc decat vacanta si zapada.

Oricum urmeaza sa va tin la curent cu tot ce se intampla la Snow Explosion toata saptamana viitoare. Si asa inca nici acum parca nu-mi vine sa cred ca am castigat concursul ala, chiar zilele trecute eram cu cineva la masa zi spuneam ca „eu nu am castigat nimic niciod…” si m-am oprit ca mi-am dat seama ca tocmai am castigat un concurs de curand.

2 comments

  1. Bai, stii cum trece timpul mai repede? Overwork 🙂 Cel putin la mine asa functioneaza. Daca am ceva de facut(si thankfully am o gramada), timpul zboara. Azi e overbooked, maine la fel, vineri pana noaptea la fel. Sambata o sa ma trezesc si o sa ma duc la autocar. 🙂

    Btw, dam o tura pe la World SnowBoarding Day, in Italia, pe 15? E chiar la granita.

Comments are closed.